LEGO Minecraft kopen bij ASK-Bricks24

Minecraft, wie kent het niet? Het razend populaire spel breekt vandaag de dag nog alle records die er bestaan in de gamewereld. Aspecten die dit online spel zo populair maken zijn het bewuste gebruik van lage graphics, de mogelijkheid om alles te bouwen wat je maar wilt en de ongekende vrijheid die het spel je biedt. Een game die geen specifieke doelgroep heeft omdat letterlijk iedereen zich er mee kan vermaken; de leeftijden van de spelers liggen dan ook tussen de 5 en 77 jaar.
Minecraft is eigenlijk sinds haar lancering al ontzettend populair en geniet van een trouwe fan base. Nog steeds wordt de game elke dag door duizenden mensen gespeeld, en de reden hiervan is omdat het spel zo tijdloos is. De mogelijkheden zijn onbegrensd en daardoor raak je simpelweg nooit uitgespeeld: als je virtuele bouwwerk klaar is, kun je gewoon weer met een nieuwe beginnen. Vele gebruikers hebben dan ook al complete steden gebouwd, of zelfs hele natuurgebieden.

De samenwerking met LEGO

Al snel nadat Minecraft zo populair werd kwamen de eerste verzoeken binnen om LEGO met Minecraft samen te laten werken. Deze geluiden werden steeds sterker en na een tijdje werd de samenwerking gerealiseerd: de LEGO Minecraft-serie werd een feit.
De LEGO Minecraft-serie heeft alles om jouw virtuele wereld in het echt na te maken. Ook in de LEGO-versie van Minecraft zijn de mogelijkheden groot, en kun je bouwen wat je wilt. Voorbeelden zijn vulkanen, schepen, molens, uitkijktorens of grotten. Aan keuzes geen gebrek dus!
De LEGO Minecraft-serie, met Steve in de hoofdrol, biedt alles wat liefhebbers maar willen. De vrijheid die je in het online spel ervaart wordt geƫvenaard door LEGO. Als LEGO Minecraft kopen je doel is, ben je hier aan het juiste adres!
 

ASK-Bricks24

ASK-Bricks24.nl is de perfecte plek voor liefhebbers van zowel LEGO als DUPLO. Deze fantastische speelgoeden zijn al tientallen jaren ongekend populair en deze populariteit is eigenlijk altijd toe blijven nemen. Bij ons kun je alle series en sets kopen, zelfs exclusieve series die nergens anders te verkrijgen zijn. LEGO Minecraft kopen doe je bij ons!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *