Wat is legionella?

Legionella komt veel voor in de zomer. Maar wat is dit precies en waarom komt het alleen voor in de zomer? Legionella is veel voorkomende bacterie die gevaarlijk kan zijn. Deze bacterie komt vaak voor in water en kan zich razendsnel vermenigvuldigen als de situatie voor de bacterie aangenaam is. Legionella bestrijding is daarom erg van belang. Vooral in stilstaand water met een temperatuur tussen de 25 °C en 60 °C is de kans op legionella groot.
 

Legionella bestrijding; waarom?

De legionella bacterie kan de veteranenziekte als gevolg hebben wanneer er geen legionella bestrijding plaatsvind. De veteranenziekte is een ziekte die helaas al veel mensen getroffen heeft. Longontsteking is het meest voorkomende symptoom van de veteranenziekte. Bij een longontsteking is het zo dat als je er niet op tijd bij bent het heftige gevolgen heeft. Soms kan het zo erg uit de hand lopen dat dit lijdt tot sterven. Omdat de legionella bacterie via de luchtwegen het lichaam binnen kan komen, zorgt dit ervoor dat vele mensen met de legionella bacterie besmet kunnen raken. Dit wilt u voorkomen en daarom is er legionella bestrijding!
 

Legionella bestrijding bij Purus B.V.

Er zijn een hoop manieren van legionella bestrijding. Er is een legionella bestrijding die de bacterie kan voorkomen of een legionella bestrijding die de bacterie kan later verdwijnen. Purus B.V. is een expert op dit gebied. Het reinigen van lucht- en waterinstallaties is een vak apart en dat kan je niet zomaar zelf doen. Purus B.V. gaat zorgvuldig te werk met de legionella bestrijding en heeft kennis van zake. Purus B.V. laat uw lucht- en waterinstallaties zorgvuldig reinigen om er zeker van te zijn dat er een frisse, schone werk- en leefomgeving ontstaat. Voor meer vragen kunt u gerust contact op nemen met Purus B.V. Dit is een erg belangrijk onderwerp, legionella bestrijding, dus laat het niet aan u voorbij gaan!
 
 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *