Legionella behandeling

Na de constatering van legionella is het belangrijk dat er direct wordt ingegrepen. Legionella is erg besmettelijk en is een gevaar voor de volksgezondheid en helaas overlijden er nog steeds mensen aan de gevolgen van een besmetting van de legionella bacterie, in de volksmond ook wel de veteranenziekte genoemd. Een snelle legionella behandeling kan dus levens redden!

Specialistische legionella behandeling

Na de constatering van een legionella bacterie in de waterleidingen gaat een zeer specialistisch project van start. Het is belangrijk dat er direct actie wordt ondernomen zodat er snel gestart kan worden met de aanpak van de legionella bacterie in de leidingen.

Waar komt legionella vaak voor?

De kans op een legionella bacterie is groot als de waterkraan lang heeft stilgestaan, hierdoor is het van belang dat de kraan met enige regelmaat doorloopt. Komt u terug van vakantie? Laat uw kraan dan even doorlopen om er zeker van te zijn dat er geen legionella in de waterleiding bevindt. De legionella bacterie gedijd namelijk bij stilstaand water.

Legionella behandeling van Purus BV

Purus BV heeft al jaren ervaring in de bestrijding van legionella in bijvoorbeeld ziekenhuizen en verpleeghuizen. Daarnaast wordt de expertise van Purus BV vaak ingehuurd door woningbouwverenigingen, adviesbureau’s en gemeentes. Afrekenen met een legionella besmetting in uw waterleiding? Neem dan contact op met Purus BV voor een legionella behandeling van uw waterleidingen!
 
 
 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *