Wanneer er bij u een legionella uitbraak is geconstateerd bent u natuurlijk opzoek naar een betrouwbare partner die voor u een legionella behandeling kan starten. Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres. We hebben veel ervaring met het behandelen van deze besmetting. We worden regelmatig ingezet door loodgieters, woningbouwverenigingen, installatiebedrijven, adviesbureaus, ziekenhuizen en gemeentes. Dit zijn bedrijven en instanties die veel te maken hebben met deze bacterie. Wij onderscheiden ons door onze zorgvuldige werkwijze en door onze jarenlange ervaring op het gebied. Maar zeker de zorgvuldigheid is erg belangrijk. We zullen naast volledig schoonmaken, uw installaties ook volledig desinfecteren.

Preventie bij legionella behandeling

Het is belangrijk dat u er zoveel mogelijk aan doet om een besmetting te voorkomen. Wanneer deze eenmaal is geconstateerd is het voor preventie eigenlijk al te laat. Er moet direct een legionella behandeling gestart worden. De besmetting is namelijk een gevaar voor de volksgezondheid en op die manier moet het direct verholpen worden. Na de constatering kunt u niks meer preventief uitvoeren. Maar is er nog niets geconstateerd, dan is een preventieve behandeling enorm aan te raden. Het is namelijk belangrijk om waar nodig, dit te ver komen. Neem gerust contact met ons op en wij willen u de nodige uitleg verstrekken.

Specialistisch

Neem contact met ons op en wij laten u zien hoe u een legionella behandeling het best kunt doen. Onze specialisten staan altijd voor u klaar en willen u graag te woord staan om een oplossing te bedenken. Wilt u graag meer informatie over legionella zelf? Dan kunt u zich inlezen in hoe u het best de bacterie kunt herkennen en hoe u het preventief kan voorkomen. We hopen dat we u van dienst kunnen zijn met een van onze diensten en gaan graag aan de slag om uw bedrijf of instelling vrij te maken van legionella.
 
 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *