Seks is een belangrijke onderdeel van het leven en iedereen geniet van seks. Echter, het komt heel vaak voor dat mannen te maken hebben met erectieproblemen. Dit is natuurlijk te verhelpen met medicijnen waardoor mannen weer volle erecties krijgen en de duur van het geslachtgemeenschap kunnen verlengen en dus langer van het gemeenschap kunnen genieten.
In welke periode van het leven treden erectieproblemen op?
In principe kunnen erectieproblemen in elke fase van het leven optreden, maar ze treden vaker op in de latere stadia van het leven. De onderzoeken tot nu toe hebben bewezen dat de meeste erectieproblemen na de 40ste jaar optreden. Hierin kunnen andere ziektes zowel hartklachten, diabetes etc. een sterke rol spelen. Indien er in eerdere jaren erectieproblemen optreden, gaan ze vaak gepaard met psychologische oorzaken. Bijvoorbeeld; sommige mannen hebben last van faalangst bij het eerste geslachtsgemeenschap. Het kan voorkomen dat ze door de angst die ze hebben geen erectie kunnen krijgen.
Wat zijn de oorzaken van erectieproblemen?
De veroorzaken kunnen we splitsen in twee categorieën. De eerste categorie is fysieke oorzaken en de tweede is psychische oorzaken. Fysieke oorzaken zijn zoals hierboven aangegeven andere ziekten die de erectie verhinderen. Psychische oorzaken zijn onder andere; faalangst, angst dat de man zijn partner geen voldoening kan bieden etc. Er zijn uiteraard ook redenen die laxerend effect kunnen hebben. Denk daarbij aan relatieproblemen, economische problemen en alle andere problemen die op den duur depressiviteit kunnen veroorzaken. Ook de fysieke oorzaken kunnen op een gegeven moment omschakelen naar categorie twee, omdat mannen dan een constante angst hebben dat ze geen voldoening kunnen bieden aan de partner. Hierdoor worden de erectieproblemen alleen maar erger.
Bestaan er behandelingen van erectieproblemen?
Er bestaan zeker medicijnen om erectieproblemen te bestrijden. Indien de problemen door lage of hoge hormoongehalte is opgetreden, kan er hormoonbehandeling toegepast worden. Indien er andere oorzaken van toepassing zijn, kunnen de patiënten tabletten gebruiken die momenteel op de markt zijn zoals, viagra, kamagra, levitra etc. De zojuist genoemde medicijnen zijn de meest populaire tabletten om erectieproblemen te bestrijden die momenteel bestaan. Natuurlijk helpt een gezonde levensstijl en het vermijden van stress ook bij het bestrijden van erectieproblemen.
Hoe groot is de kans dat de behandeling slaagt?
Het ligt er echt aan waardoor de problemen veroorzaakt worden. Indien de problemen veroorzaakt worden door een te lage of een te hoge hormoongehalte, is de slagingspercentage van de hormoonbehandeling behoorlijk hoog. Indien de problemen veroorzaakt worden door psychische factoren, dan dien eerst de psychische factoren verholpen te worden. Indien de problemen fysieke oorzaken hebben, is de slagingspercentage van medicijnbehandeling hoog.
Waar moet men opletten tijdens het gebruik van medicijnen tegen erectieproblemen?
Ook medicijnen tegen erectieproblemen hebben bijwerkingen zoals elk medicijn en kan het gecombineerd gebruik schadelijk zijn. Men dient het prospectus aandachtig door te lezen voordat men met het gebruik van het medicijn begint. Indien er bijwerking optreden, dient men onmiddellijk een arts te raadplegen.
Kunnen hartpatiënten of diabetespatiënten ook deze medicijnen gebruiken?
Het is aan te raden dat hartpatiënten of diabetespatiënten eerst hun behandelende arts raadplegen voordat ze überhaupt deze medicijnen beginnen te gebruiken. Gecombineerd gebruik van medicijnen kunnen schadelijk zijn. Voor mensen met een hoge bloeddruk worden deze medicijnen afgeraden.
Waar kan men deze medicijnen verkrijgen?
Inden er een overleg geweest is met de arts en er zijn geen bezwaren tegen het gebruik van deze medicijnen, kunnen deze medicijnen bij een online-apotheek verkregen worden. Er zal ook een uitgebreide informatie ter beschikking zijn over onder andere het gebruik, hoe deze medicijnen bewaard dienen te worden etc. Indien deze medicijnen door eigen behandelende arts voorgeschreven zijn, kunnen deze medicijnen ook bij een reguliere apotheek verkregen worden. De aanwijzingen die door de apotheker, online-apotheek of door de arts gegeven zijn, dienen nauwkeurig gevolgd te worden.
Veel mannen hebben last van erectieproblemen, maar de meesten vinden het vernederend om erover te praten en blijven ermee zitten waardoor de problemen verergeren. Ze dienen in ieder geval te overleggen met hun partner en er oplossingen voor te zoeken. Anders kunnen de relaties zelf in gevaar komen. Zo’n medicijnbehandeling heeft een hoge slagingspercentage en kan de seksleven weer op een hogere niveau brengen. Dus, loop er niet mee rond en, uiteraard na overlegd te hebben met een arts, begin zo snel mogelijk met een medicijn behandeling om uw erectieproblemen te verhelpen. Zoals gezegd; seks is een belangrijk onderdeel van het leven en een belangrijke factor in langdurige relaties. Durf erover te praten en zorg dat de problemen verholpen zijn.
Alternatieve genezing van erectieproblemen
Afgezien van de medisch weg komen naar mijn persoonlijke mening de problemen hoofdzakelijk door een laag testosteron gehalte en een ongezond leven. Topsporters hebben zelden stoornissen, dit omdat zij een erg laag vetpercentage hebben, wat automatisch zorgt voor een hoog testosterongehalte zelfs op latere leeftijd.
Probeert u zichzelf een een dergelijke conditie te krijgen als u had met 20 of 25 jaar oud. Probeer hetzelfde gewicht ongeveer te bereiken en doe dezelfde sportieve activiteiten als u in deze tijden deed en met ongeveer dezelfde frequentie. Als u in de buurt komt van dit zelfbeeld zult u zichzelf aantrekkelijker gaan voelen wat goed is voor uw testosterongehalte, en u wordt ook aantrekkelijker voor uw partner(s) waardoor u waarschijnlijk meer aan de bak komt. Het hebben van een frequent sexleven zorgt op zijn beurt nog eens voor een extra hoog testosterongehalte.
Goed, als u denkt dat deze laatste en zeker de beste oplossing van alles wat ik u hier biedt buiten uw bereik ligt, ga dan gewoon de medische weg.
Auteur: Martijn Assie

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *