Bij ons kunt u terecht voor advies op alle verschillende vlakken van landschapsontwerp. Wij geven u graag advies over alles wat betrekking heeft op de buitenruimte. Wij helpen u daarbij graag in het project in elke fase. Hierbij moet u denken aan het managen van het proces, de technische voorbereiding en het landschapsontwerp. Ook houden van toezicht op het uitvoerende proces kunnen wij voor u doen. Wat we nog meer doen is het exploitatiefase en de beheerfase. Zo ziet u maar dat we u overal mee van dienst kunnen zijn als het gaat om de projecten in de buitenruimte. Om dit voor elkaar te krijgen doen wij essentieel goed onderzoek bij de start van een project. Hoe we dit doen leest u hieronder.

Onderzoek voor het geschikte landschapsontwerp

Met onze kennis over landschapsontwerp hebben we alles samengevoegd. Eigenlijk hebben we kennis over de bodem, waterhuishouding en ecologie. Wanneer wet dit zeggen wordt het voor u misschien veel duidelijker als we zeggen dat we kennis hebben van die landschap en het ontwerp ervan. We voeren voor deze drie aspecten veldonderzoek uit om goed te begrijpen wat er allemaal gebeurt in het veld. Nu kunt u zien welke mogelijkheden voor ontwikkeling er zijn. Op creatieve wijze proberen we daarna voorwaarden te scheppen om het gewenste doel te bereiken.

Ontwikkelingen van natuur

Tijdens het proces van plannen bekijken we problematiek van het landschapsontwerp. Wanneer er geen problemen zijn gaan we natuurlijk snel door, maar wanneer deze er wel zijn staan we hier even goed bij stil. Naast een visie op natuurlijk kijken we ook recreatief naar het medegebruik, technische uitvoerbaarheid of wetgeving op gebied van milieu en flora en fauna. Zeker over dit laatste onderwerp kijken we voornamelijk naar de wet- en regelgeving. Voor meer informatie kunt u terecht op onze site, ook kunt u ons altijd even bellen.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *