Lampen die alleen binnen toegepast kunnen worden zijn er in vele soorten, maten, kleuren en stijlen te krijgen. Voor een klassiek ingericht huis zijn er verschillende klassieke lampen te verkrijgen. Zo zorgt een klassieke wandlamp naast functionaliteit ook nog eens voor de juiste sfeer in een bepaalde ruimte. Ook klassieke kroonluchters zijn er in verschillende maten te vinden. Zo is er voor iedere ruimte wel de juiste lamp voor binnen te vinden.
 

Verschillen lampen voor binnen

Doordat lampen voor binnen in verschillende soorten te krijgen zijn is er voor iedere ruimte wel wat wils. Zo kan een wandlamp in bijna iedere ruimte toegepast worden, maar wordt een vloerlamp doorgaans meestal in de woonkamer geplaatst. Heb je de hanglamp al hangen, maar zoek je nog een bijpassende tafellamp? Dankzij het uitgebreide assortiment tafellampen met verschillende stijlen zit het juiste model er altijd wel tussen.
 
Het grote aanbod aan spots zorgt ervoor dat bijna ieder object wel uitgelicht kan worden. Van inbouwspot tot opbouwspot. Bij LampenTotaal zijn beide varianten in veel maten en kleuren te krijgen.
 

Led verlichting

Led verlichting wordt ook voor binnen steeds belangrijker. Het grootste voordeel is uiteraard het verbruik. Daarnaast zit er geen verschil meer tussen de lichtkleur van een led lamp of een traditionele gloeilamp. Een ander groot voordeel is de levensduur. Een gemiddelde gloeilamp gaat ongeveer 2.000 tot 3.000 branduren mee. Bij een led lamp is dat snel 10 keer meer. Ook zijn de mogelijkheden bij led verlichting veel uitgebreide. Veel armaturen krijgen steeds vaker een geïntegreerd led paneel waardoor bijna iedere model wel mogelijk is om te produceren.
 
Ook de ontwikkeling van led verlichting staat niet stil. Zo zijn er al een aantal led lampen te verkrijgen die dimbaar zijn. Zo kun je in iedere ruimte het gewenste lichtbeeld krijgen.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *