Grote Opening: “Panda” Jeugd Kung Fu Apeldoorn!
Weerbaarheid, vechtsport, vechtkunst via een speciaal jeugd programma voor kinderen van 5 tot en met 13 jaar oud! Hoe cool is dat?
Kungfu…., iedereen kent het en het is er in veel verschillende vormen en stijlen. En veel Kungfu scholen hebben ook een kindergroep, in Apeldoorn was dit nog niet aanwezig tot nu. De “Panda” Jeugd Shaolin Kungfu school opent op 24 februari 2016 in de gymzaal aan de Tormentilstraat 69, 7322KH in Apeldoorn. Eindelijk Kung Fu in Apeldoorn speciaal voor de jeugd.
Voor kinderen is plezier belangrijk, maar ook een stuk eigenwaarde ontwikkelen, zelfvertrouwen, en verbeteren van de motoriek en concentratie. Ook op school heeft uw kind daar enorm veel aan, we ontwikkelen in de “Panda” Kungfu school al deze aspecten bij uw kind.
Lesinhoud bij de Kinder Kung Fu Apeldoorn is globaal genomen, kungfu bewegingsvormen, verschillende hand en voet technieken, geweldig leuke kungfu spelletjes, en ook samenwerken komt aan bod d.m.v. partner oefeningen.
De lessen bij “Panda” kungfu Apeldoorn worden gegeven door ervaren gediplomeerde instructeurs die het individuele kind voorop stellen. De lessen zijn veilig en worden deskundig methodisch en didactisch opgebouwd.
Lessen vinden bij “Panda” Jeugd Kungfu Apeldoorn plaats op de woensdagmiddag van 15:00 tot 16:00 . Het leukste vechtsport programma speciaal voor kinderen in Apeldoorn heb je bij Pand Jeugd Kungfu Apeldoorn.
Onze school slogan is:
“Denk goed, denk Panda”!
We hopen u te zien op de opendag van 24 februari 2016 neemt u sportkleding en zaalschoenen mee voor uw kind.
Voor meer informatie bekijk de website:
http://www.jeugd-kungfu-apeldoorn.jimdo.com
 
 
 
 
 
 
 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *