Kozijnen op maat

Bij De Noorder kunt u terecht voor allerlei soorten kozijnen. Denk aan bijvoorbeeld kunststof kozijnen op maat; deze kozijnen gaan ontzettend lang mee en hebben veel voordelen die ze met zich meebrengen. Wij kunnen deze kunststof kozijnen op maat voor u maken, waardoor ze voor alles en iedereen beschikbaar zijn. Kunststof kozijnen op maat vereisen weinig tot geen onderhoud en beschikken daarnaast over een uitzonderlijk lange houdbaarheid. Eigenlijk alleen maar voordelen dus!
 

Kunststof kozijnen op maat

Kunststof kozijnen op maat staan bekend om hun bijzonder sterke isolerende werking. De reen hiervan is dat de kunststof bestaat uit polyvinylchloride (PVC). Dit heeft als gevolg dat er een bijzonder isolerende werking ontstaat, waardoor u het niet zo snel koud zult krijgen. Ook is er hierdoor vrijwel geen onderhoud nodig; een keer per maand met een vochtig doekje er overheen zal volstaan om alles schoon en functioneel te houden. Duurzaam, thermisch isolerend, onderhoudsarm: zomaar een aantal begrippen die kunststof kozijnen op maat beschrijven.
 
Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van kunststof kozijnen op maat. Ze zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in veel verschillende kleuren waardoor ze in zo’n beetje alle kamers of kantoren thuispassen. Ook een houtnerf uiterlijk behoort tot de mogelijkheden.
 
Kozijnen op maat zijn, het woord zegt het natuurlijk al, te allen tijde maatwerk waardoor de prijzen ook van elkaar verschillen. Als u wilt weten hoeveel het u ongeveer zal gaan kosten als u kunststof kozijnen op maat aanschaft, kunt u contact met ons opnemen. We zullen alle mogelijkheden en mogelijke tarieven met u bespreken waardoor u een goed beeld zal krijgen van wat er allemaal mogelijk voor u is. Service staat bij ons hoog in het vaandel en daarom vinden we transparantie belangrijk!
 
Heeft u interesse in kozijnen op maat? Neem dan snel een kijkje op onze website of neem contact met ons op!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *