Een verhuizing neemt altijd onvoorziene kosten met zich mee. Aangezien niemand ontkomt aan verhuizen, kan je het maar beter zo goedkoop mogelijk doen! Een nieuwe inrichting kost al meer dan genoeg. Verhuizen is een tijd dat het stresslevel enorm hoog kan liggen. Heb je overal aan gedacht? Hoe moet ik mijn piano verhuizen? Moet ik een professional inhuren of kan ik het allemaal zelf? En dan hebben we het natuurlijk nog niet over de kosten gehad die een verhuizing met zich mee brengt. Daarom even een overzicht van de kosten die je kunt verwachten bij een verhuizing.

Kosten

Wanneer je er voor kiest om een professional in te huren kan je al snel op een bedrag van gemiddeld 1.600 euro uitkomen. Dit blijkt uit een onderzoek van goedkoopverhuizen.nl. Wat je voor deze prijs krijgt is voor ieder verhuisbedrijf verschillend. De een zal voor deze prijs een all in pakket hebben, bij een ander kan dit maar een onderdeel van de hele verhuizing vergoeden.

Kosten besparen

Er zijn natuurlijk ook manieren waarop jij kosten kan besparen. Wanneer je zelf gaat verhuizen kan namelijk al een hoop schelen. Daarom is zelf inpakken de eerste tip die gegeven wordt wanneer het om kostenbesparing gaat. Nodig een paar vrienden uit die je helpen tillen en het is zo gedaan. Je bent hier hoogstens een bierpakketje voor kwijt! Mochten sommige items wat meer zorg nodig hebben of zijn ze te zwaar dan kan je altijd nog iemand inhuren om die producten te verhuizen.
Wanneer je gaat verhuizen is dit vaak het makkelijkst om in het weekend te doen omdat je waarschijnlijk door de weeks gewoon moet werken. Als je een verhuisbedrijf inhuurt is het verstandig om dit niet in het weekend te doen. In het weekend zijn ze namelijk vaak duurder dan door de weeks. Je moet dus een afweging maken of het slimmer is om een dagje door de weeks vrij te nemen.Het belangrijk om te onderhandelen. Als je een bedrijf inhuurt kan het zo zijn dat er speling is in het bedrag wat ze vragen. Elke situatie is natuurlijk anders.
Het goedkoopst is natuurlijk als je alles zelf doet. Er is vast een bekende die toevallig een busje heeft die je kunt lenen. Je vrienden willen altijd een handje helpen om van alles te doen. Kijk eerst in je persoonlijke kring wie je zou kunnen helpen voordat je overweegt om een bedrijf in te huren die een hoop geld gaat kosten. Bij sommige items is het niet anders. Een piano zou ik bijvoorbeeld niet door mijn vrienden laten vervoeren.
 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *