autobedrijf-keurmerk-logoEen auto kopen is altijd een grote investering. U wilt dat uw investering een goede investering is. Veel mensen kopen liever een 2dehands auto bij een autobedrijf omdat ze dan meer vertrouwen hebben in de auto. In het geval dat er zich een probleem met de auto voordoet dan kunnen zij zich wenden tot het autobedrijf. In de praktijk zijn er een groot aantal autobedrijven welke geen gehoor geven aan de klachten en rustig doorgaan met het verkopen van slechte auto’s. Heb je een probleem dan kun je in feite nergens terecht.
Autobedrijven welke zijn aangesloten bij het Autobedrijf keurmerk moeten zich houden aan de wet- en regelgeving en de door het Autobedrijf keurmerk gestelde gedragscode. Dit betekend dat u met vertrouwen een auto koopt. Als u een klacht heeft dan wordt deze wel serieus genomen.
Een auto kopen bij een autobedrijf die is aangesloten het Autobedrijf keurmerk verzekerd u van kwaliteit. Mocht er onverhoopt zich een probleem voordoen dan kunt u er van uitgaan dat dit probleem ook snel en vakkundig wordt opgelost door het autobedrijf waar u de auto heeft gekocht.
Het Autobedrijf keurmerk controleert regelmatig of de aangesloten autobedrijven zich houden aan de regels en kwaliteitseisen. Komt u er niet uit met de verkopende partij dan kunt u terugvallen op de geschillencommissie die voor u gaat bemiddelen. Uw klacht wordt dus altijd serieus genomen.
Koop daarom uw auto bij een autobedrijf welke is voorzien van het Autobedrijf keurmerk, het keurmerk welke consumenten beschermd tegen ondeugdelijke autobedrijven.
 
 
 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *