Er gaan de laatste weken veel geruchten over de verschillende nieuwe iPhones die er begin september tijdens het Apple evenement zou worden aangekondigd. Vrijwel zeker is dat Apple de nieuwe iPhone 6S en 6S Plus zal gaan aankondigen als opvolgers van de iPhone 6 en de 6 Plus. Deze iPhones zullen een behoorlijke upgrade krijgen te opzichte van hun voorlopers.

Wat kan men verwachten van de iPhone 6C

Er gaan ook geruchten omtrent een ander iPhone toestel. Volgens insiders gaat het hier om de iPhone 6C. Dit zal niet direct een opvolger zijn van de iPhone 5c meer een opvolger van de iPhone 6. Deze nieuwe smartphone zal een kopie zijn van de iPhone 6S alleen dan kleiner. Ook gaan er geruchten dat dit toestel verkrijgbaar zal zijn in verschillende kleuren. Van binnen is het toestel zo goed als het zelfde als de iPhone 6.

iPhone 6C van plastic

Echter moet wel gezegd worden dat het hier gaat om geruchten. Er is nog niets officieel bevestigd door Apple. Er val dan ook nog weinig te vertellen over de prijs en abonnementen in combinatie met een iPhone 6C. Ook over een eventuele release datum gaan veel geruchten. Volgens insiders zal de iPhone 6C later dit jaar pas op de markt komen. Waarschijnlijk zal de iPhone 6C in november pas te koop zijn in Nederland. Onlangs zijn er al wel hoesjes opgedoken van de iPhone 6C. Deze cases zijn van hetzelfde materiaal gemaakt als de iPhone 5C(plastic). Het Apple evenement begint over een kleine twee weken op 9 september, we zullen dus nog even geduld moeten hebben tot we precies weten welke iPhones er op de markt zullen komen!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *