Wie kan er tegenwoordig nog zonder koffie? Een echte koffiedrinker proeft het verschil in koffie. Een koffie uit een automaat of koffie van echte koffiebonen, dat is nog al een verschil. De dag beginnen met een kop koffie is iets dat veel mensen doen. Misschien heb je weleens koffie van een echte barista op, daarna is bijna geen koffie meer zo lekker. Dat is ook logisch, want een barista is een persoon die gespecialiseerd is in het maken van koffie. Een heerlijke espresso of een latte art? Het kan allemaal. Op festivals wordt vaak vergeten dat er ook mensen zijn die wel houden van een heerlijke koffie, in plaats van een biertje om 10.00 uur. Barista Company weet dat deze mensen er zijn. Daarom is Barista Company, een mobiele kofffiebar, voor iedereen te huren. Een koffiebar huren met daarbij een echte Barista die de koffie ter plekke maakt. Daarmee zullen klanten en gasten zeker tevreden zijn! Maak een goede eerste beurt of zorg dat de festival gasten nog eens terugkomen.
 

Mogelijkheden voor een koffiebar huren

Er zijn verschillende mogelijkheden rondom koffiebar huren. Een warm welkom voor gasten is altijd goed. Daar kan je zelf zelfs nog van profiteren. Iedereen is toch gezelliger en fitter met een kop koffie ’s ochtends. Door een koffiebar te huren bij Barista Company zal dat wel goed zitten. De koffiebar ziet er als volgt uit: een koffiebar, complete foodtruck en een echte Barista achter de koffiebar. Het is wel handig om van te voren een inschatting te maken van de hoeveelheid personen. Bij Barista Company is het namelijk mogelijk om pagodetenten op te zetten en daar de koffiebar in te bouwen. Wil je de gasten nog meer bieden? Verse smoothies, vers fruit, zuivel en andere sappen? Het kan allemaal.


Koffiebar huren bij Barista Company

Ben je geinteresseerd in het huren van een koffiebar? Neem dan gerust contact op of kijk op de website waar je meer informatie kunt vinden. Barista Company helpt je graag om je gasten tevreden te stellen!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *