Koffiebar huren

Wilt u een koffiebar huren, met of zonder barista? Dat is goed mogelijk bij de Barista Company! U kunt bij ons gemakkelijk en tegen een vriendelijke prijs een koffiebar huren op een locatie naar keuze. Ook heeft u de mogelijkheid om samen met deze koffiebar een gekwalificeerde barista in te huren zodat u heerlijke koffie kunt schenken op uw zelf gekozen locatie.
Heeft u interesse in een professionele barista of een koffiebar huren op locatie? Vraag dan snel een offerte aan op onze website. Wilt u meer weten? Kijk dan snel op onze website of neem contact met ons op!
 

Waarom een koffiebar huren bij de Barista Company?

Een koffiebar huren bij ons kan veel voordelen voor u opleveren. Wanneer u besluit bij ons een koffiebar en bijbehorende barista in te huren zal u meer krijgen dan alleen koffie; het is een unieke beleving die ervoor zorgt dat de beste koffie op uw locatie zal worden kunnen geserveerd. Latte art, cappuccino, espresso, filterkoffie, het is allemaal mogelijk.
Staat er een evenement op de planning en wilt u uw gasten een warm welkom heten? In zo’n situatie is een koffiebar huren met bijbehorende barista een uitstekende oplossing. Aarzel niet om contact met ons op te nemen zodat we samen met u alle opties kunnen bespreken. We besteden graag aandacht aan uw situatie en uw wensen zodat we met zijn allen tot een optimaal resultaat kunnen komen.
Een koffiebar huren biedt een oplossing voor veel verschillende situaties. U ziet ook steeds meer mobiele foodtrucks terug op diverse evenementen, zoals op festivals en beurzen. Dit is goed te begrijpen aangezien ze multifunctioneel in te zetten zijn. Ook de Barista Company doet hier met plezier aan mee met onze 10 meter lange mobiele koffiebar. Wilt u meer weten over onze koffiebars? Kijk dan snel op onze website.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *