Koffie kunt u op verschillende manieren schenken aan uw klanten of bezoekers. Echter maakt het nog uit hoe u uw koffie aanbied aan klanten? Is een koffiekop dan niet genoeg? Voor speciale situaties en werk gerelateerde vergaderingen is het altijd verstandig om uw professionaliteit te tonen op een subtiele manier. Denk vooral aan het voor elkaar hebben van uw spullen, waaronder kantoorartikelen, maar tevens bedrukte koffiebekers of mokken.

Welke mogelijkheden zijn er?

U kunt kiezen voor de standaard koffiebekers. Het voordeel van kartonnen koffiebekers is de mogelijkheid om eenvoudig uw logo te bedrukken voor een relatief lage prijs. Goedkoop uw logo verspreiding en subtiel inzetten in branding. Het nadeel van kartonnen koffiebekers is dat u de bekers weggooit na gebruik en mensen zich makkelijk branden. Echter is hiervoor een oplossing bedacht! Koffiebekers met dubbele wanden. Deze bekers zijn weer duurder in de aanschaf.
Koffiebekers zijn niet alleen makkelijk op kantoor, maar tevens inzetbaar tijdens open coffee’s, vergaderingen en evenementen zoals beurzen.
U heeft tevens de mogelijkheid om uw koffiekop te bedrukken met uw logo. Bedrukte koffiekopjes zijn een stuk duurder, echter hoef je deze koffiekopjes niet weg te gooien na gebruik. Ook komen koffiekopjes voor vergaderingen weer net iets netter over ten opzichte van bedrukte koffiebekers.
U kunt tevens uw mokken bedrukken met uw bedrijfslogo. Mokken zijn speciaal voor de medewerkers en collega’s die iedere dag starten met een grote bak koffie.

Kom professioneel over en laat uw bekers, mokken en koffiekopjes bedrukken

In principe is de keuze tussen bekers, mokken of koffiekopjes uw eigen keuze. Zorg alleen dat u te allen tijde ze allemaal voorziet van uw eigen bedrijfslogo of merk. Het straalt nou eenmaal professionaliteit uit wanneer u aantoont dat u serieus bezig bent met ondernemen.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *