De kleurrijke laarzen van het merk Laura Vita zijn geschikt voor een kleurrijk entree in het koude najaar. De designs kenmerken zich door een overvloed aan kleuren, waardoor je outfit direct een vrolijk geheel wordt. Laura Vita gelooft niet in saaie schoenen en wilt juist vrolijke kleuren en unieke prints voor zich laten spreken in je schoenencollectie. Elk paar schoenen is dan ook eigenlijk een persoonlijkheid op zich en is het perfecte verlengstuk om jouw sprankelende karakter mee uit te spreken. Laarzen uit de collectie van dit Franse schoenmerk zijn stuk voor stuk DE eyecatcher van je outfit dit najaar. Combineer ze met een jurkje of een jeans en een top die matchen met de kleuren van de schoenen of ga juist voor een all black outfit, waarbij de laarzen direct in het oog springen. Hoe je ze ook draagt regenachtige herfstdagen leuk jij direct op met vrolijk schoeisel van dit merk aan je voeten.

Laura Vita laarzen

De laarzen uit de collectie van Laura Vita zijn te herkennen aan de fenomenale eclectische stijl dat voor elk exemplaar kenmerkend is. Comfort is daarnaast een tweede waarde die hoog in het vaandel van de ontwerpers van Laura Vita staat. Waarom pijnlijke schoenen dragen? Je wilt toch heel de dag pijnloos op je werk, in huis en door de stad rond kunnen lopen? Door deze waarden passen Laura Vita laarzen perfect bij de sterke vrouw van alledag. Durf jij je persoonlijkheid uit te dragen en te kiezen voor een opvallende laars? Ga eens voor wat variatie in je eigen schoenencollectie en kies voor een echte Laura Vita.

Shop Laura Vita online

De missie van Laura Vita is om vrouwen wat kleur mee te geven in het leven van alledag en dat lijkt met deze heerlijke laarzencollectie meer dan geslaagd. Wil je een betaalbare laars die uniek is én ook nog eens lekker zit? Kijk dan zeker eens naar de laarzencollectie van Laura Vita en vind jouw droompaar vandaag nog online!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *