Kinderboeken zijn een belangrijk factoor in de ontwikkeling van het kind. Kinderboeken zijn leerzaam en leren kinderen hoe de wereld in elkaar zit. Leest u uw kind een boek voor dan kunt u dit met emotie doen en verschillende tonen, klanken en zelfs bewegingen en zo leert u kind ook emoties en dergelijke zaken kennen. Naast het leren kennen van de wereld en emoties zijn kinderboeken ook belangrijk voor de ontwikkeling van fantasie. Het voorlezen en laten lezen van boeken is dus erg belangrijk als u de ontwikkeling van het kind wilt stimuleren.

Kwebbels Kinderboeken
Kwebbels Kinderboeken

Kinderboeken kopen

Boeken voor kinderen kun je bij veel winkels kopen, of het nu bij de lokale supermarkt, de boekenwinkel of een online shop is kinder-boeken zijn in overvloed verkrijgbaar. Het vinden van van goede kinderboeken is echter niet zo simpel. Naast de persoonlijke wensen, het boek moet immers aansluiten bij de interesse en het niveau van het kind, moet het boek ook leerzaam zijn en boeiend. Om hiervan verzekerd te zijn is lastig, u kunt moeilijk een boek eerst uitgebreid doorlezen in de winkel voor dat u tot aanschaf over gaat. Daarom is er een leuke boekenclub ontwikkeld die maandelijks een selectief geselecteerd aantal kinderboeken naar u opstuurt zodat u niet langer veel moeite hoeft te doen om geschikte boeken te vinden in de winkel of de bibliotheek.

Kwebbels kinderboeken

Kwebbelskinderboeken.nl is een kinderboekenclub welke elke maand per post een leuk pakket kinderboeken naar u opgestuurd. De kinderboekpakketten kunnen zelf samengesteld worden naar geslacht, leeftijd en interesses. Kwebbel heeft zelf al research gedaan om u er van te kunnen verzekeren dat het leesvoer intressant, leerzaam en leuk is voor het kind. U hoeft slechts keuze te maken uit bovengenoemde criteria (leeftijden/geslacht/intresse) en Kwebbel doet de rest.
De boekenclub van Kwebbel is in principe een abonnement maar deze is wel ten alle tijden maandelijks opzegbaar. Bevallen de kinderboeken van Kwebbel u of uw kind niet of is het kind niet geintreseerd in lezen dan hoeft u niet bang te zijn dat u ergens aan vast zit en dat is wel zo fijn natuurlijk.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *