In een groot bedrijf of kantoor pand is het belangrijk dat alle sanitaire voorzieningen voldoen aan een bepaald standaard. Denk bijvoorbeeld aan dat alle handdoeken telkens weer schoon zijn en dat het wc papier netjes bijgevuld is. een bedrijf heeft daar vaak niet genoeg tijd voor of het schiet telkens weer te binnen. Het is dus lastig om alles goed bij te houden en daardoor loopt de hygiëne achteruit. Kimberly clark professional zorgt er voor dat alle sanitaire onderhoud netjes op de hoogte blijft.
 

Kimberly clark professional zorgt er voor dat alles sanitair bij blijft

Het is belangrijk om alle sanitaire dingen goed bij te houden. Hierdoor blijft de goede hygiëne in stand. Denk bijvoorbeeld aan het wc papier. Het kan voorkomen dat een bedrijf te druk bezig is met de werkzaamheden dat dit nog wel eens wil verzaken. Het is ook logisch want het is niet iets waar je continue aan denkt. Ook kan het natuurlijk voor komen dat een medewerker het vergeet te melden. Kimberly clark professional zorgt er voor dat deze voorzieningen goed bij blijven. Zo zullen zij bijvoorbeeld het wc papier aanvullen wanneer nodig en zorgen dat de handdoeken schoon blijven. Eigenlijk zorgen ze er voor dat alles netjes en schoon is. de handdoeken en andere materialen die zij gebruiken zijn ook zo gemaakt dat de hygiëne langer zijn gewaarborgd. Dit geeft een wel zo fijn gevoel wanneer er gebruik moet worden gemaakt van de sanitaire voorzieningen.

Welke dingen houd Kimberly Clark professional allemaal bij?

Het bedrijf houd eigenlijk bijna alles bij, wat te maken heeft met sanitair. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: dispensers, handschoenen, afvalbakken, tissues, luchtverfrissers etc. hierdoor blijft de hygiëne op de standaard in het bedrijf. Daarnaast hebben zij ook schoonmaak doeken die ideaal zijn voor de schoonmaak van het sanitair of andere zaken.
 
 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *