Je Xbox aansluiten op internet is een fluitje van een cent als je de juiste voorbereidingen getroffen hebt, anders kan het wel even puzzelen zijn hoe het precies werkt en hoe je je Xbox aansluiten op internet het beste kan aanpakken. Om je goed voor te bereiden en te voorzien van wat handige tips behandelen we in dit artikel hoe je je Xbox aansluiten op internet het beste kan doen.

Je Xbox aansluiten op internet: Voorbereidingen

Als je jouw Xbox aansluiten gaat kan je het best beginnen met de locatie van je Xbox, vanzelfsprekend heb je een actieve internet verbinding nodig. Als je optimaal wilt genieten van je speeltijden kan je het beste de Xbox op een logische plek neerzetten.
Hiermee bedoelen wij; een plek waar je internet optimaal bereik heeft, vooral bij games zoals Call of Cuty of Battlefield is het belangrijk dat je eigen wifi geen problemen oplevert. Zo wordt het aangeraden om je Xbox via een lan verbinding aan te sluiten; deze zijn vaak stukken sneller dan de wifi verbinden en hebben vaak veel minder last van haperingen of wegvallen wat je terugziet in je speelprestaties.

Je Xbox aansluiten op internet: Xbox Live

Zodra je Xbox op een goede locatie staat is het tijd om je Xbox aansluiten op internet naar de volgende stap te brengen. Je moet namelijk je Xbox live lidmaatschap activeren voordat je daadwerkelijk kan genieten van de multiplayer opties op je Xbox spellen. Een Xbox live lidmaatschap kan je activeren met Livecodes, livecodes zijn tevens ook te koop om Xbox saldo bij te schrijven.
Je Xbox aansluiten op internet met livecodes gaat als volgt;
– Maak een Xbox Live account of login met je bestaand Microsoft account
– Volg alle stappen van de setup en sla de stappen over waarin gevraagd wordt als je jouw creditcard wilt gebruiken om een Gold membership aan te maken, hiervoor heb je jouw Livecodes voor
– Selecteer beheer account
– Selecteer Lidmaatschappen
– Selecteer uw huidige lidmaatschap
– Selecteer code inwisselen
Op deze manier kan jij gemakkelijk met Nederlandse betaalmethodes livecodes gebruiken.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *