Ieder persoon heeft zo wel zijn idee hoe zijn/ haar droomhuis eruit zou moeten zien. Natuurlijk heb je daar niet altijd de geld en middelen voor om dat te kunnen bewerkstelligen, toch kun je je dromen steeds stukje bij beetje werkelijkheid laten worden. In eerste instantie wil je dat het interieur er zo uit ziet, zoals je het het liefst hebt, want je huis is weer een veilige haven om de stress om je heen even te vergeten. Daarom is het belangrijk om jezelf helemaal thuis te voelen.

Huis te klein

Inmiddels ben je al helemaal gehecht geraakt aan het huis en je bent aan het nadenken over een uitbreiding. Dit in de vorm van gezinsuitbreiding, maar eigenlijk is daar geen ruimte voor omdat het huis niet ingericht is voor een extra gezinslid. Je wilt toch niet uit dit leuke huis vertrekken en een nieuw huis kopen past niet binnen de begroting. Dan is een aanbouw een goede oplossing om dit probleem te verhelpen, daarnaast kan je hiermee een stukje van je droom in vervulling laten gaan. Ga je het liefst voor een grote verbouwing op de benedenverdieping om de keuken uit te bouwen of wil je meer gezinsruimte in de woonkamer? Voor dit soort klusjes kun je het beste aannemersbedrijf Rudy Vermeeren inhuren die jou hiermee assisteert. Zij hebben jarenlange ervaring, de creativiteit, de middelen en het personeel tot hun beschikking om deze droom in vervulling te laten gaan.

Waar moet je op letten

Als je je woonkamer uit wilt bouwen voor meer ruimte in dit gedeelte dan is het belangrijk om op een paar punten te letten alvorens je deze aanbouw laat plaatsen. Vaak heb je al een idee in je hoofd zitten om dit werkelijkheid te laten worden, maar nu moet het ook nog op papier worden vastgelegd, hoe wil je het over laten lopen, welk materiaal moet er worden gebruikt, hoeveel licht wil je naar binnen laten? Dat zijn dingen die de meesten van te voren al wel hebben bedacht. Een aannemer kan je verder helpen door nog een aantal zaken met je door te nemen. Zo is de maximale hoogte 4 meter en er moet rekening worden gehouden met de tuin. De aanbouw mag niet meer dan 50% van het tuinoppervlak beslaan. Daarnaast zal een goede aannemer helemaal met je meedenken over het materiaalgebruik, hoeveel licht moet er binnen komen en de aankleding van de binnenkant van de aanbouw. Er moet ook rekening worden gehouden met het feit dat als je het huis in de toekomst wil verkopen, dat de aanbouw ook zorgt voor een waardevermeerdering. Neutraliteit is in deze zin het beste om rekening mee te houden.

Inrichten

Als eenmaal de aanbouw af is en de aannemer zijn werk heeft gedaan, is het tijd om eindelijk die aanbouw in gebruik te nemen, wellicht is je meubilair veel te klein geworden, omdat de ruimte toch groter lijkt dan je had verwacht. Het is dan niet meteen nodig om meteen een compleet nieuwe inboedel ervoor aan te schaffen, maar met subtiele aankopen kan je de ruimte toch op een sfeervolle manier inrichten door middel van kamerplanten of een nieuw soort kast die ervoor zorgt dat de ruimte genoeg gevuld is om het toch lekker huiselijk te maken.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *