Jacuzzi

Dooradmin

sep 2, 2014

Stelt u zich eens voor: ieder dag stapt u in uw eigen Jacuzzi die in uw tuin of op uw terras of balkon klaarstaat! Wanneer u maar wilt laat u uw lichaam genieten van een heerlijke massage met de krachtige massagejets in het heerlijk warme water. Bij Fonteyn Spa’s leveren wij namelijk originele Jacuzzi baden, deze staan voor kwaliteit en duurzaamheid.

Jacuzzi testen in de Spa Experience!

Natuurlijk is iedere Jacuzzi anders. Er zijn talloze soorten, maten en types! Bij Fonteyn Spa’s hebben wij maar liefst 100 soorten spabaden en Jacuzzi baden in onze showroom staan. Maar dat is niet alles! In onze nieuwe Spa Experience ruimte kunt u op afspraak een spa of Jacuzzi naar keuze testen. De ruimte waarin de Jacuzzi’s en spabaden getest kunnen worden is afgesloten en beschikt over een kleedruimte en douche, zodat u volledige privacy heeft en ontspannen kunt genieten.
De Spa Experience maakt zijn naam waar: het is een beleving voor iedereen die op zoek is naar de ideale Jacuzzi of spa. Deze sfeervolle ruimte beschikt over mooie levensechte muurschilderingen, diverse lichtinvallen zoals ochtendgloren, avondrood en maanlicht. De ontspannen sfeer wordt helemaal afgemaakt met een ontspannen muziekje op de achtergrond, zodat u alleen maar hoeft te genieten en te ervaren hoe uw ideale Jacuzzi werkt.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *