IT detachering

Als u op zoek bent naar een expert op het gebied van IT detachering bent u bij Q & A ICT Dienstverlening aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van IT detachering en we weten te allen tijde de juiste professionals op de juiste functies te plaatsen. De kennis en vaardigheden die onze specialisten in huis hebben zijn zeer uiteenlopend en divers: de specialiteiten variëren van packaging en projectmanagement tot Cloudbeheer en applicatiebeheer. Wij bieden IT detachering aan in haar meest waardevolle vorm!
 

IT expertise in zijn meest specialistische vorm

Veel van onze klanten zijn steeds meer op zoek naar externe IT specialisten. De reden hiervoor is dat externe krachten sneller innovatieve oplossingen kunnen bedenken dan bestaande werknemers. De functies die wij kunnen invullen vereisen zeer specifieke kennis en vaardigheden die niet zomaar iedere IT’er in huis heeft. Onze professionals hebben deze kennis in huis en hebben allemaal de juiste scholing in de benen.
 
Onze specialisten zijn getraind in het realiseren van een snelle kennisoverdracht. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de te spenderen tijd aan het inwerken van onze professionals. De specialisten die wij in huis hebben zijn ervaren en kunnen zo bij u dienst komen. U leest het al: bij Q & A ICT Dienstverlening kunt u terecht voor betrouwbare en kwalitatieve IT detachering.
 

Over Q & A ICT Dienstverlening

Wij beschikken over een enorm netwerk aan klanten die verspreid liggen door heel Nederland. Onze klanten beschrijven ons als professioneel en klantgericht, en dat zijn dan ook onze kernwaarden. Wij besteden altijd veel persoonlijke aandacht aan onze klanten om er zo duidelijk mogelijk achter te komen waar ze behoefte aan hebben. Op deze manier kunnen wij succesvol detacheren.
 
Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen uw bedrijf graag verder.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *