Het goede nieuws is; Ja, piano leren spelen online is mogelijk!

 
U kunt in werkelijkheid de eerste twee jaar van prive pianolessen uitsparen en dat is een grote besparing. Piano leren spelen online geeft u bovendien meer flexibiliteit dan het het nemen van prive lessen

Kies de goede methode!

De keerzijde is dat als u de verkeerde methode of leraar kiest u niet meer leert dan het naspelen van een aantal liedjes zonder muzikale vaardigheden te ontwikkelen. Muzikale vaardigheden zijn nodig zijn om zelf muziek te kunnen maken. Er is niks mis met het leren spelen van een paar nummers, maar het is vergelijkbaar met een schilder die graag een schilderij will maken en vervolgens alleen maar dingen naschildert van een andere kunstenaar.
Of u kunt een weg inslaan dat veel te academisch wordt en al het plezier wegneemt van een ervaring die wel eens de mooiste van uw leven zou kunnen zijn of worden. Als u u op zoek echt op ziek bent naar een cursus piano leren spelen online hieronder een aantal aandachtspunten of vragen om duidelijk te krijgen of dit voor u is.

Aandachtspunten voor het kiezen van een cursus

-Gaat deze methode u leren om nummers te spelen en muzikaliteit zoals het lezen van noten en muziektheorie?
-Is de instructeur of leraar ook persoonlijk betrokken bij zijn leerlingen? Beantwoordt hij/zij vragen en neemt deel aan gesprekken met studenten tijdens het studeren? Of heeft hij/zij een partij video’s online gesplaatst en dat was het. (iedereen heeft vragen, omdat iedereen dingen ziet en begrijpt vanuit een ander perspectief, voor als we ouder worden)
Is de flexibiliteit aanwezig die volwassenen (met prioriteiten en verantwoordelijkheden) vereisen. Als u dus niet toekomt aan het dagelijkse oefenen, kunt u dan gewoon blijven leren en spelen? (De meeste volwassenen hebben de neiging om te oefenen wanneer ze tijd hebben. Ze nemen een pauze van een paar dagen of zelfs een maand. U wilt niet dat de gekozen methode zo academisch is dat u voelt alsof u weer opnieuw moet beginnen na een pauze)
Tegenwoordig willen steeds meer mensen piano leren spelen en dat is een geweldig. Hoe meer mensen muziek maken hoe beter.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *