Hoe kun je een goedkope iPhone vinden? Door voor een sim only te kiezen. Een losse iPhone met sim only is de voordeligste optie. Bij een sim only worden geen kosten verwerkt in de maandprijs. Er moet dan wel een iPhone apart bij gekocht worden. De aankoop van een iPhone apart is dan wel nodig. De maandelijkse kosten zijn heel wat lager bij een los iPhone toestel met sim only. Het toestel wordt er wel duurder door. Klik hier om meer over een iPhone met sim only te lezen.

iPhone met sim only prijzen vergelijken

Tussen de prijzen van iPhones met een sim only kunnen behoorlijke verschillen zitten. Iedere provider hanteert een andere prijs voor de abonnementen die ze aanbieden. De prijs is hierdoor overal anders. Door de iPhone sim only prijzen te vergelijken weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor het abonnement. Er zijn uiteenlopende websites die prijzen van iPhones vergelijken.

iPhone prijs voor het toestel

De prijs van de iPhone zelf ligt ook met name aan het abonnement. De prijs van de iPhone is ook afhankelijk van de data opslag. De kleur maakt niet uit. Iedere kleur kost hetzelfde. De iPhone 6 en 6 Plus zijn het hoogst geprijsd zoals te verwachten is van de nieuwere modellen iPhones. Oudere modellen zijn goedkoper.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *