De iPhone 5C gaat mogelijk volgend jaar uit het Apple assortiment. Voor nu is het nog mogelijk om de iPhone 5C te bestellen. Enkele opvallende features van de iPhone 5C:

De camera van de iPhone 5c

Aan de voorzijde van het toestel zit een 1.2 megapixelcamera. De camera is bedoeld voor FaceTime met 720p video. Aan de achterzijde van het toestel zit de betere camera. Je vindt hier een 8 megapixelcamera, 1080 video en er zit een panorama functie op. De camera kan foto’s maken tijdens het maken van video’s, 3x zoom, gezichtsherkenning, ledlampje, en beeldstabilisatie.

Batterij iPhone 5c

De batterij is weer verbeterd en dat mocht ook wel. Toestellen verbruiken steeds meer energie en bij de iPhone draaien er vaak meerdere applicaties. Zou je constant bellen op het 3g netwerk kan de batterij 10 uur mee bij internetten 8 uur. Zou je gebruik maken van het 4g netwerk kan je weer 2 uur langer internetten. Video’s kan je 10 uur lang achter elkaar bekijken en het toestel heeft maar liefst een standbytijd van 250 uur. Zou de iPhone 5c snel weer aan de lader moeten kan je beter kijken welke applicaties je aan het lopen hebt. Enkele hiervan vreten stroom en zorgen ervoor dat je snel de batterij leeg hebt.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *