Begin september lanceerde Apple twee nieuwe high-end smartphones, de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Deze twee nieuwe modellen zijn de vlaggenschepen van Apple voor het komende jaar en ze volgen de iPhone 5s en iPhone 5c op.
Ondanks dat er twee nieuwe toestellen op de markt zijn gekomen, blijft Apple ook de iPhone 5s en iPhone 5c verkopen. Apple heeft dit zelf bekend gemaakt op het speciaal georganiseerd evenement op 9 september jl. Het is voor sommige mensen een verrassing dat Apple de iPhone 5c en iPhone 5s in het assortiment houdt. Maar eigenlijk is het nog zo gek niet dat Apple deze twee toestellen ook in het assortiment houdt, want deze toestellen kunnen nu dienen als instap model en/of budget model.
iPhone 5c en iPhone 5s zijn nu een goed jaar op de markt en beide toestellen zorgden vorig jaar voor een verkooprecord voor Apple en hierdoor is het niet raar dat deze twee toestellen ook nu nog verkrijgbaar blijven. De iPhone 5c wordt door velen aangemerkt als kleurrijke flop maar het toestel kan nu heel goed dienen als budget model. Helemaal omdat Apple in april van dit jaar met een 8GB versie kwam van het toestel. Hierdoor is de prijs van het toestel aanzienlijk gedaald en het prijsverschil tussen de duurste iPhone nu en de iPhone 5c is maar liefst 600 euro. De beste iPhone 5c abonnementen vindt je op iphone5cabonnement.net
Iedereen die een goedkope iPhone wil hebben kan nu kiezen uit voor een iPhone 5c. Het toestel heeft een plastic frame en is verkrijgbaar in vijf kleurrijke kleuren. Bij veel aanbieders van de iPhone 5c is het toestel ook nog leverbaar met 16GB en 32GB opslagcapaciteit. Het enige model dat Apple zelf nog aanbiedt via de Apple Store is de iPhone 5c met 8GB opslagcapaciteit voor een prijs van 399 euro.
De iPhone 5 c heeft veel kritiek over zich heen gekregen maar helemaal terecht is dat niet want het toestel heeft goede specificaties, het heeft alleen een ander jasje dan iedereen gewent is bij de iPhone. Zo slecht verkoopt de iPhone 5c ook helemaal niet want in de Verenigde Staten heeft het toestel lange tijd de derde plek van best verkochte smartphones beklommen. Wil je een iPhone maar vind je de iPhone 6 of iPhone 6 Plus veel te duur? Koop het budgetmodel voor slechts 399 euro.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *