De iPhone 5c kwam voor velen als een verrassing. De geruchten die ten ronde gingen lieten weten dat het om een budgettoestel ging. Toch liet Apple doorschijnen dat dit niet het geval was en de letter c niet voor cheap stond. De letter c was eigenlijk bedoeld voor colorfull. Het zou de eerste lijn van Apple worden met vele kleuren. De iPhones die eerder op de markt verschenen waren altijd zeer zakelijk en daarom grijs, zwart of wit. De lijn is dan ook bedoeld om nog meer mensen voor de iPhone te laten kiezen. Vooral jongeren en jong volwassen vrouwen kiezen voor een kleurrijke iPhone.

Welke kleur is het meest populair?

Er zijn in totaal 5 kleuren op de markt verschenen. De iPhone 5c is in het roze, groen, geel, blauw en in het wit op de markt verschenen. De verwachtingen waren misschien wel dat roze het meest populair zou worden. Wij hadden tenminste verwacht dat er veelal veel vrouwen voor de iPhone 5c zouden kiezen. Niet is minder waar er zijn ook genoeg mannen die kiezen voor een kleurrijk toestel. De kleur blauw is volgens vele de meest populaire kleur. Er kiezen ook steeds meer mensen voor de felgroene en gele kleur.
Kiezen voor een iPhone 5c
Je wilt ook een nieuw toestel. Je twijfelt over een iPhone. Qua specificaties komt de iPhone 5c overeen met de Samsung Galaxy s5. Er zal niet veel verschil in zitten. Wel heb je nu dan een iPhone, een toestel dat na 2 jaar meer verkoopwaarde heeft dan menig ander toestel. De iPhone 5s is wel iets luxer, maar kost ook een tikkeltje meer. De keus is aan jou.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *