Mijn iPhone 5 batterij gaat veel te snel leeg, wat nu?
Een batterij van een smartphone gaat vroeg of laat kuren vertonen. Je kunt te maken krijgen met een smartphone die zo maar uitvalt of dat de batterijweergave niet klopt. Je denkt dat de batterij nog ruim een uur mee kan gaan, maar uiteindelijk blijkt dit slechts twintig minuten te zijn. Bij sommige smartphone bezitters is dit geen onbekend probleem. Vooral wanneer je een telefoon al wat langer hebt. Meestal is dit na ongeveer twee jaar. Hoe langer je de smartphone vervolgens blijft gebruiken, hoe minder goed de accu van de telefoon uiteindelijk zal gaan presteren. Tijd om de iPhone 5 batterij te vervangen.
Batterij vervangen
Als je kijkt op iPhone batterij snel leeg, dan zul je allerlei websites vinden met tips over hoe je snel zelf een batterij kunt vervangen. Tekstueel wordt er uitgelegd hoe je dit zelf kunt doen en vaak kun je ook een video bekijken met daarin een uitleg. Zo is het zelf vervangen van een iPhone 5 batterij een fluitje van een cent. Als je er niet uitkomt kun je altijd hulp inroepen, maar anders moet het mogelijk zijn om de batterij binnen circa vijf minuten te vervangen.
Goede reparateur vinden
Bij veel GSM winkels in Nederland is het mogelijk om je smartphone voordelig te laten repareren. Voor een paar tientjes kun je bijvoorbeeld een accu laten vervangen. Voor de batterij zelf dien je nog wel een bedrag te betalen, maar dat is eigenlijk de voordeligste manier. Een andere mogelijkheid is kijken of je iPhone 5 valt onder een speciaal vervangprogramma van Apple. Er zijn namelijk toestellen die gratis kunnen worden gerepareerd als de batterij defect is. Op de website van het Amerikaanse bedrijf kun je kijken of je iPhone hiervoor ik aanmerking komt.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *