Met trots presenteert UwHuisVeilig een korte introductiefilm hoe ons alarmsysteem werkt.
https://www.youtube.com/watch?v=-w1fZp803yw
 
Een alarmsysteem aanschaffen doe je preventief. Dit doe je dus om te voorkomen dat er een inbraak plaatsvindt. Eigenlijk net zo als een airbag bij een auto. Je hoopt hem niet nodig te hebben maar hij is preventief aanwezig.
Een inbraak is een gebeurtenis die veel impact kan hebben. Ook als er geen waardevolle spullen meegenomen zijn en u goed verzekerd bent. Een inbraak is een zeer vervelende ervaring die een erg onprettig en onveilig gevoel geeft. In Nederland wordt er jaarlijks meer dan honderdduizend keer ingebroken.
Zelf kunt u veel doen om een inbraak te voorkomen. Zet bijvoorbeeld geen ladder zonder slot in de buurt van de woning. Zorg dat er geen ramen of deuren blijven open staan wanneer u niet thuis bent en draai de deuren op slot.
Niet alleen grote huizen zijn doelwit van inbrekers maar alle huizen waar eenvoudig is in te breken. Overal valt immers iets te halen.
 

Adviseurs door heel Nederland

Wanneer u geïnteresseerd bent in een beveiligingssysteem dan komt er een adviseur bij u langs die kijkt hoe uw woning optimaal beveiligd kan worden. Om een woning te beveiligen wordt er vaak gebruik gemaakt van magneetcontacten, bewegingssensoren en glasbreukmelders. UwHuisVeilig opereert door heel Nederland dus iedereen kan eenvoudig gebruik maken van onze service. Uw veiligheidsbehoefte is onze zorg.
 

Geen kabels  meer door uw huis

Doordat het alarmsysteem van UwHuisVeilig geheel draadloos is, hoeven er geen kabels meer getrokken te worden wat in de praktijk niet alleen veel tijd kost maar ook een doorn in het oog is. Een draadloos alarmsysteem is zeer betrouwbaar en veilig. De techniek is geavanceerd en niet te kraken. Doordat er gebruik gemaakt wordt van draadloze technologie wordt er veel tijd bespaart bij de installatie en is daardoor een stuk goedkoper. Een alarmsysteem van Uw Huis Veilig is daarom zeer betaalbaar.
 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *