Dus je hebt je ingeschreven op een datingsite om aan internetdaten te doen. Alleen dit loopt waarschijnlijk niet zoals gepland. Vrouwen reageren niet op je berichten. Vrouwen bekijken wel je profiel maar er naast dat gebeurt er niks.
Je hebt misschien wel 10, 20 of 50 berichten verstuurd. En als het meer is verbaasd dat me niets!
Deze situatie kan veranderen…
Wat wil je?
Dit is een cruciale eerste stap want alleen als je weet wat je wilt kan je dit ook communiceren. Wil je een relatie? Gewoon een beetje daten of iets anders? Besluit dat eerst voor jezelf.
Naast dat de relatievorm belangrijk is, moet je ook weten wat voor type vrouw jij wilt aantrekken. Moet ze juist erg wild zijn of juist rustig. Wil je een gevoelig spiritueel iemand of val je meer op stoere meiden?
Je profieltekst
Op basis van wat je zoekt schrijf je je profieltekst. De tekst moet als doel hebben haar nieuwsgierig te maken zodat ze je iets stuurt. De meeste mannen houden hun tekst simpel.
Ze zetten neer wie ze zijn, welke leeftijd en sommen nog een paar hobby’s op. Dat is niet echt aantrekkelijk.
Wat je beter kunt doen is als je bijvoorbeeld een relatie zoekt. Een kort beeld schetsen van hoe je deze ziet. Daarmee vertel je meer dan dat je graag op stap met vrienden gaat.
Je profielfoto’s
Je profielfoto’s deze zijn ook erg belangrijk. Vermijd foto’s die gemaakt zijn met een webcam of een lage resolutie hebben. Plaats ook geen rare foto’s geknipt met paint omdat je ex daar ook op staat.
Verder heb tenminste één foto met een glimlach. Deze moet wél oprecht zijn!
Bedenk ook bij de foto’s wat je wil uitstralen. Een gezellig feestbeest omdat je niks serieus zoekt? Of die interessante sportieve man met een zorgzaam randje?
Nu kan jij je online dating succes versnellen! Want er zijn nog meer fantastische internet dating tips die jou helpen om de vrouwen online te ontmoeten. Die altijd al wilde ontmoeten.
Bezoek de website voor meer informatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *