Bij promotieartikelen wordt vaak gedacht aan pennen, shirts, zonnebrillen, paraplu’s en ga zo maar door. Dit is in werkelijkheid ook zo. Deze middelen zijn nog steeds erg goede promotiemiddelen maar er zijn tegenwoordig nog meer (innovatieve) promotiemiddelen op de markt gekomen. D&J Premium Gifts heeft een aantal leuke, innovatieve promotiemiddelen. Ook is hier de mogelijkheid om deze promotiemiddelen te bedrukken.
 
Virtual Reality als promotiemiddel
Virtual Reality wordt vaak in verband gebracht met een hoge prijs. Dat is in soms ook zeker het geval. Echter zijn er ook goedkopere alternatieven op de markt.
Deze bevatten niet de dure apparatuur van een Virtual Reality bril waar je nu aan denkt. Deze brillen maken gebruik van je smartphone. Je plaatst als het ware je smartphone in de bril en deze bootst Virtual Reality na.
 
Een weerstation voor op kantoor
Een weerstation klinkt als een behoorlijk groot, lomp voorwerp. Echter zijn het kleine, leuke, compacte apparaatjes die leuk staan op je bureau. Ze zijn voorzien van een klok, temperatuur, thermo- en hygrometer. De apparaatjes zijn strak in design en passen op elk bureau, tafeltje of vensterbank.
 
Bluetooth Speaker en Microfoon
Iedereen is tegenwoordig voorzien van een set goede oortjes om muziek mee te luisteren. Echter is er soms ook behoefte om muziek of geluid af te spelen voor de gehele ruimte waar iemand zich in bevindt zoals op een feest. Hiervoor een is Bluetooth Speaker ideaal. Daarnaast is tegenwoordig internetbellen via Skype of een soortgelijk programma erg populair. Daarom zijn er ook Bluetooth Speakers die een microfoon bevatten. Zo kun je gemakkelijk chatten met andere mensen zonder daarvoor een aparte microfoon aan te schaffen. Deze zit dus gewoon ingebouwd in de Bluetooth Speaker.
Dit zijn nog maar enkele van de vele promotiemiddelen die je zou kunnen gebruiken.
Vergeet niet je eigen logo te verwerken in het product. Zo onthoudt degene aan wie je het geeft waar het vandaan komt. Succes!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *