Er is bij veel auto’s een grote afzetting van koolstof in het inlaattraject. Dit komt bijvoorbeeld voor bij FSI, TSI, TSFI, GDI, TTI, JTS en THP motoren. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een van die motoren. Namelijk voor een grondige Inlaat reiniging tfsi. Ons bedrijf beschikt namelijk over een inlaat en EGR benzinesysteem reinigingsapparaat. EGR- en insluitsystemen kunnen namelijk best snel verstopt raken met bijvoorbeeld een koolstofafzetting. Wanneer deze vervuild is kan dit een negatieve invloed hebben op bijvoorbeeld het brandstofverbruik, de prestaties van de auto en zelfs het totale rijgedrag van de auto.

Specialistisch te werk bij Inlaat reiniging tfsi

Het Inlaat reiniging tfsi is een specialistisch proces dat uitgevoerd dient te worden door professionals met goed en daarbij professioneel gereedschap. Bij ons kunt u terecht voor het reinigen van uw TFSI en andere benzine- en dieselmotoren. Tijdens het proces van reiniging wordt het inlaat- en EGR systeem grondig gereinigd en hardnekkige koolstofafzetting wordt verwijderd. Door deze manier van reiniging is het vervangen of demonteren van onderdelen niet nodig. Hiermee bedoelen we dat het reinigen van onderdelen kan gebeuren zonder het vervangen van onderdelen of door ze er eerst uit te halen. Bij het reinigen van het inlaatsysteem wordt er het volgende gereinigd: allereerst wordt het inlaatspuitstuk gereinigd, daarnaast ook de inlaatkanalen in de cilinderkop. Ook worden de kleppen en klepstelen schoongemaakt en het EGR systeem en het DPF filter. Het laatste component wat gereinigd wordt is het inlaatsysteem en uitlaat turbohuis.

Meer dan reiniging

Om de Inlaat reiniging tfsi zo effectief mogelijk te doen. Raden wij aan om elke 45.000 km deze EGR te laten reinigen. Hiermee voorkomt u vaker, dure reparaties en andere onnodige onderhoudsbeurten. Wij willen de auto compleet reinigen voor u. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op via de mail of telefoon.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *