Wanneer je bij een groot, meestal industrieel bedrijf werkt is het een heel herkenbaar geluid. Het geruis van grote luchtschachten en ventilatoren. Ze zorgen er voor dat er weer frisse lucht naar binnen kan en daardoor voor een betere werkomstandigheid zorgen.
Echter is het harde geluid dat deze ventilatoren maken wel een gevaar voor de werkomgeving. Doordat ze tot ongeveer 160 dB herrie maken, levert dit schade op aan het gehoor. Een goede industrial silencers zorgt er voor dat deze herrie nog enigszins gelimiteerd wordt.
 

Industrial silencers zorgen voor een veiligere werkomgeving

Doordat de luchtroosters tot 160 dB aan geluid produceren, vormt dit een gevaar voor op de werkvloer. Zonder het gebruik van gehoorbescherming kan dit binnen een uur al zorgen voor gehoorschade. Door een industrial silencers te installeren, wordt dit geluidsvervuiling terug gebracht naar ongeveer 90 dB. Dit is op zich zelf al een stuk veiliger en prettiger. Men kan namelijk al een ruime tijd werken met dit geluidsvolumen zonder gehoorschade op te lopen. Natuurlijk is het wenselijk om nog steeds bescherming te gebruiken, maar het scheelt al heel veel. Naast dat het voor een veiligere omgeving zorgt, beïnvloed het ook de werksfeer. Doordat het geluid sterk verminderd is, wordt het ook makkelijker om te communiceren. De frustratie van het elkaar niet verstaan, wordt op deze manier weg genomen. Dit maakt het werk efficiënter en ook prettiger.
 

Voor elke soort ventilatie is er een industrial silencers

In het huidige assortiment zijn al veel verschillende silencers te vinden. Ook in allerlei afmetingen. De kans is dus erg groot dat je zo de juiste kunt vinden. Het kan natuurlijk voorkomen dat de juiste er niet bij zit. Wees dan niet getreurd aangezien er een oplossing is! Het zelfde bedrijf die ze aanbied is namelijk ook gespecialiseerd in het aanpassen van de silencers. Zo kunnen ze die aanpassen naar het formaat ventilatie die U nodig heeft.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *