Met IKEA kun je heel je huis inrichten. Vroeger kon je vaak wel zien of spullen van de IKEA kwamen, maar tegenwoordig zitten er veel accessoires en meubels in het assortiment waarvan je niet zou kunnen raden dat ze ‘gewoon’ van de IKEA komen. IKEA houdt de laatste trends nauwlettend in de gaten, heeft een hele goede klantenservice en goedkope spullen! Als je moeite hebt om je woning te stylen of er gewoonweg niet veel zin in hebt, kun je het beste spullen kopen van één van de vijf thema’s.

Natuurlijk wonen

Als je houdt met de natuur en je graag je woonkamer natuurlijk wil inrichten, kun je een flink eind komen met IKEA. Ikea heeft sinds begin juni 2015 de limited edition IKEA NIPPRIG aan het aanbod toegevoegd. Al deze producten bestaat uit natuurlijk materiaal afkomstig van Azië. Met de combinatie Zweeds design en de Aziatische natuurlijke stijlen, materialen en vormgevingen, snijdt IKEA een heel nieuw soort assortiment aan. Denk bijvoorbeeld aan gevlochten manden, sierkussens, bamboe, waterhyacinten en kokosnoot. Onder andere deze materialen zijn terug te vinden in deze limited edition. Gelukkig blijft het Zweedse concern dicht bij zichzelf en is ook deze collectie duurzaam gemaakt.

Lifehacks IKEA

IKEA staat voor stijl én gebruiksgemak. Heel veel spulletjes hebben een handige functie waar je zelf nooit aan zou denken. Het zijn de kleine dingetjes die het huishouden makkelijker maken. Zo plaatste IKEA recentelijk een foto op Facebook met daarop de onderkant van een IKEA-mok. Hierbij werd de vraag gesteld waar de gleufjes aan de onderkant van de mok (en alle andere mokken en kopjes van IKEA) voor dienden. Weinig mensen die wisten dat het ervoor diende om het water in de vaatwasser weg te laten lopen. Niemand gaf het juiste antwoord en daarom had IKEA ons verlost na onze hersenen te hebben laten kraken.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *