Wellicht heb je op zolder en in kasten nog heel wat spullen liggen die je niet meer gebruikt. Dat kan gaan van tweedehands kleding tot antieke meubelen of gebruikte bureaustoelen. Als particulier maar ook als handelaar kan je gratis een zoekertje plaatsen op heel wat sites zoals www.zoekertjes.net.
Je maakt eerst een keuze uit de verschillende rubrieken zoals antiek, meubelen, boeken, video en dvd. Kies nieuw of tweedehands, aangeboden of gevraagd. Vervolgens geef je een omschrijving, de prijs en enkele trefwoorden van je aanbieding. Daarna voeg je wat foto’s toe en in enkele seconden is je gratis advertentie online.
Wil je iets kopen of huren? Zoals een vakantiehuisje of zoek je een nieuwe job? Ook dan kan je terecht op de zoekertjes marktplaats in verschillende rubrieken.
Gratis kopen en verkopen op zoekertjes.net
Op internet lijkt alles wel eens al bedacht. Zeker wanneer het gaat om het kopen en verkopen van tweedehands spullen. Maar de menselijke geest is creatief en zo worden er gelukkig nog regelmatig websites gebouwd die wel degelijk iets toevoegen aan hetgeen al bestaat. Zoekertjes.net is hier een uitstekend voorbeeld van en het is dan ook zeker de moeite waard om deze site eens met een bezoek te vereren.
Gratis zoekertjes plaatsen
Zoekertjes.net is een marktplaats waar kopers en verkopers elkaar ontmoeten. Het plaatsen van een advertentie heet hier “een zoekertje plaatsen”. Dit doe je heel eenvoudig en geheel gratis. De service bij het plaatsen van een zoekertje plaatsen gaat ver, want je kunt een onbeperkt aantal foto’s uploaden. En foto’s zijn nu eenmaal een absolute must, of je nu koper of verkoper bent. Verder heb je hier de mogelijkheid om elke 48 uur jouw zoekertje weer bovenaan te zetten, zonder dat je hiervoor een nieuwe advertentie moet plaatsen.
Veel succes met je verkoop of zoektocht!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *