ICT, het is een woord welke je in elk bedrijf te horen krijgt. Elk bedrijf krijgt er namelijk wel eens mee te maken. Zeker de wat grotere bedrijven draaien op computers en netwerken en zeker hier is ICT een bekend en wellicht veel voorkomend begrip. Maar helaas gaat het vaak om iets wat niet meer werkt. Een computer die eruit ligt, een server die niet meer reageert of erger. Terwijl je hier als bedrijf zeker niet op zit te wachten omdat je gewoon je werk wilt kunnen blijven uitvoeren. Maar wat ga je doen als je wel veelvuldig gebruik maakt van ICT, maar geen ICT professional in dienst hebt en dit ook niet wilt? Dan kun je denken aan ICT detachering.

ICT Detachering

Om jezelf niet op kosten van een nieuw personeelslid te jagen, kun je ervoor kiezen om ICT detachering in te zetten. Bij ICT detachering krijg je een professional die de ICT voor zijn rekening neemt, maar zonder dat deze persoon bij je in dienst is. Je hebt dus wel de voordelen van een medewerker, maar niet de nadelen. Geen vakantiegeld, geen pensioen, en nog meer kosten die je niet hoeft te maken. En als de ICT’er vrij wilt zijn kun je bij het detacheringsbureau een andere medewerker vragen als het nodig is.

Problemen met ICT

Computers kunnen allerlei problemen opleveren waar je niet mee wilt blijven zitten. Zoals al eerder vermeld kunnen dit simpele problemen zijn als een computer die uitvalt. Maar ook complexe storingen zijn mogelijk. Dit is natuurlijk afhankelijk van de grote van de systemen. Een ICT specialist ontzorgt hierbij de lasten en zorgt dat al je systemen weer soepel blijven draaien.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *