HPL

Dooradmin

jul 9, 2018 #HPL

High Pressure Laminate is de afgelopen jaren enorm in opkomst. De afkorting hiervan is HPL. Het voordeel van dit laminaat is dat het heel duurzaam is, dat vaak als decoratieve afwerking van in- en exterieurprojecten wordt voorgeschreven. Dit wordt vaak gedaan door architecten en ontwerpers en dat wordt verwerkt door interieurbouwers en aannemers. Een ander voordeel hiervan is dat het eenvoudig te onderhouden is en in zeer veel varianten verkrijgbaar. Ons laminaat kan worden geleverd voor vele decors, plaatmaten, oppervlaktestructuren, kleurkernen en diktes. We hebben een standaardprogramma, maar daarnaast ook het zogenaamde Stock Selection. Deze speciale collectie biedt de mogelijkheid om oneindig te variëren en maat werkmateriaal samen te stellen om ieder project een persoonlijke touch te geven.

Verschillende HPL productgroepen

Allereerst hebben we de variant van HPL Dun. Deze wordt geplakt als drager van mdf, multiplex of spaanplaat en kan verwerkt worden tot bijvoorbeeld een keukendeurtje, wandpaneel, balie, deur, speciaal, meubilair, aanrechtblad, werkblad en nog veel meer andere toepassingen. Daarnaast hebben we ook de variant Interieur Massief. Dit is een variant die in principe niet op een gedragen geplakt hoeft te worden. Hij kan namelijk direct worden verwerkt tot bijvoorbeeld een bureaublad of een kleedhokje. Ook bij deze variant zijn er veel meer toepassingen te maken. De derde variant is de MEG, wat staat voor Material Exterior Grade. Deze is anders dan de andere verkrijgbaar in een dunnen of massieve variant. De massieve variant wordt voornamelijk gebruikt voor het bedekken van een gevel. De dunne variant kan weer worden gebruikt voor het door laten lopen van een deur.

Voordelen van ons laminaat

De voordelen van het HPL laminaat gaan verder dan, dat het er alleen maar mooi uitziet. Het is namelijk erg hygiënisch, slijtvast, duurzaam, kleurvast, eenvoudig te verwerken en het heeft vele mogelijkheden tot personalisatie. Kortom; er zijn veel mogelijkheden met die mooie laminaat.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *