Bij ons zijn de hoveniers Zeist vakbekwaam en op de juiste manier geschoold voor het werk. Het vak van een hovenier is veel lastiger dan veel mensen denken. Het blijft niet alleen maar bij blaadjes opruimen en de heg knippen. Een hovenier heeft vooral veel kennis van planten en bomen. Voornamelijk over wanneer je ze moet planten en wanneer ze gesnoeid moeten worden.

Elk seizoen staan hoveniers Zeist klaar

Wanneer uw tuin regelmatig onderhoudt nodig heeft kunt u kiezen voor een periodiek onderhoudscontract. Het voordeel hiervan is dat onze specialist van hoveniers Zeist elk seizoen een keer langskomt om te checken hoe het gaat. Deze spreekt aan het begin van het jaar de planning door van uw tuin. Iedere tuin heeft een eigen snoeischema en daarmee een eigen onderhoudsplanning. U kunt ook altijd even langskomen bij ons op kantoor en uw vragen daar stellen. Een ander voordeel van het periodieke onderhoud is dat deze hovenier het hele jaar door veel tuinen ziet en deze inspiratie mee kan nemen. Hij kan bijvoorbeeld veel stijlen door elkaar mengen. Hij heeft zoveel kennis en inspiratie opgedaan dat hij alles weer los kan laten op jouw tuin.

Bij u op de mat

Wanneer u kiest voor periodiek onderhoud aan uw tuin bij hoveniers Zeist, krijgt u elke maand ons exclusieve tuinblad in de bus. Hierin staat enorm veel inspiratie voor uw tuin. Wij noemen dit blad vier seizoenen. Deze wordt nog een keer extra verstuurd met de zogenaamde seizoen tips. Ook worden de toppers van dat seizoen weergeven in full collor. Ook daar kunt u weer borden vol inspiratie uit halen. Neem vandaag contact op met een van onze specialisten en laat ons vrijblijvend een offerte maken voor uw tuin. We hopen u snel te zien in onze showroom of bij u in de tuin.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *