Mooie, zachte handjes zijn een genot voor jezelf en degene die je handje vasthoud, je handje schudt of je helpende hand nodig heeft. Je krijgt ze niet zomaar, maar je moet er af en toe wat tijd in steken. Die zijdezachte handen kun je krijgen door bepaalde producten te gebruiken, maar ook door zuinig te zijn op je handen.

In de winter hebben je handen het het zwaarst te verduren. Door de kou kun je kloven krijgen en drogen je handen sneller uit. De snelle schakeling van de kou van buiten en de hitte van binnen doet je handen ook geen goed. Elke dag met je handen in een sopje, de zon of in de tuin is niet heel goed voor je handen. De handen zijn helaas, samen met de voeten, de meest verwaarloosde lichaamsdelen. Je handen kunnen dan snel vocht verliezen en gaan rimpelen, wat je echt niet wil! Je moet nog de rest van je leven met je handen doen en ze zijn toch een visitekaartje.

Handcrème

Je handen zijn zelfs een indicatie voor huidveroudering. Als je huidveroudering ergens voor het eerst detecteert is het op je handen. Steek daarom tijd en energie in een gezonde huid en gezonde, zachte handen. Het is niet moeilijk, maar je moet er even aandacht aan schenken. Hydratatie staat op nummer één handverzorging. Denk aan het hydrateren van je nagelriemen, je polsen en je handen met een goede handcrème. Masseren is niet alleen heel lekker, maar ook nog eens goed. Pas het eens toe op je handen. Je kunt het makkelijk bij jezelf doen voordat je naar bed gaat, zodat de doorbloeding op gang komt. De volgende dag zal je merken dat je heerlijk zachte handen hebt.

Zonnebrandcrème

Naast handcrème is het gebruik van een goede, beschermende zonnebrandcrème ook geen slecht idee. Zo voorkom je pigmentvlekken en voortijdige huidveroudering. Kijk op de verpakking of er antioxidantrijke ingrediënten inzitten en gebruik het elke dag.

Nagels

De nagels en nagelriemen mogen zeker niet vergeten worden in tijdens het verzorgen van je handen. Koop het liefst een grote hoeveelheid nagelproducten, zoals nagelriemcrème en mooie nagellakken in bij de nagelgroothandel, zodat je nooit zonder komt te zitten!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *