Hoe de gast van een hotel het hotel ervaart hangt grotendeels af van de kamer. Een hotelkamer heeft dus een grote impact. Wat veel gasten erg belangrijk vinden is dat het hotel en de kamer schoon zijn. Je wilt immers geen sporen aantreffen van de voorganger. Zo moet bijvoorbeeld het bed voorzien zijn van schone lakens, de vloeren gestofzuigd zijn, en moet de badkamer smetteloos zijn. Met de komst van het internet zijn deze zaken nog belangrijker geworden. Gasten kunnen namelijk eenvoudig een review achterlaten op internet en dat kan zowel een positief als negatief effect hebben op je business. In de praktijk worden er vaker negatieve beoordelingen geschreven dan positieve. Dit heeft ermee te maken dat mensen hun negatieve ervaring kwijt willen en daar is internet een uitstekend middel voor.

Goed personeel

Goed personeel is soms lastig te vinden, zeker in een hotelketen. Werken in een hotel is vaak hard werken. De tijd is een factor welke erg belangrijk is. Hoe groter de hotels, hoe meer kamers er zijn. Alle kamers moeten grondig worden schoongemaakt. Bij uitval van personeel kan dat betekenen dat de kwaliteit van schoonmaak achteruit gaat, en dat kan de gast snel ervaren.
 
Om deze problemen te voorkomen kun je een schoonmaakbedrijf in de hand nemen. Op een schoonmaakbedrijf kun je namelijk altijd rekenen. Je hebt niet te maken met personeel maar een bedrijf. Daardoor kun je rekenen op hogere kwaliteit en minder verzuim. Verzuim betekent voor veel ondernemer een verlies. Personeel kan namelijk altijd ziek worden en dan moet je ze alsnog doorbetalen.
 

Hotel schoonmaken Breda

Breda telt veel hotels omdat de stad veel te bieden heeft op allerlei vlakken. Daarnaast is de Noord-Brabantse stad ook goed bereikbaar vanuit alle hoeken van het land. Vanuit Rotterdam ben je via de A16 in een goed half uur ter plaatse. Een hotel schoonmaken is iets wat je prima aan Voigtcleaning kunt overlaten. Zij zijn professioneel, snel ter plaatse in Breda en zeer goed betaalbaar. Vraag een vrijblijvende offerte op wanneer je meer inzicht wilt krijgen in de kosten.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *