Sieraden koop je natuurlijk allang online. Via de webshop kun je sieraden en mode accessoires een stuk goedkoper aanschaffen dan in andere winkels. Daarnaast heb je veel meer keuze, als je in een officiële Nederlandse webwinkel bestelt kun je met je eigen bankpas betalen en je hebt een zichttermijn zodat je nooit een verkeerde keuze zult maken. In de horloge webwinkel is dat niet anders. Ook hier kun je kiezen uit de mooiste horloges én ook goedkope horloges. Laten we eens een kijkje nemen in dameshorloge webwinkel en enkele mooie exemplaren opzoeken.
 

Dameshorloges zijn meer dan klokjes aan je arm

Het polshorloge zoals we die nu kennen werd aan het begin van de twintigste eeuw populair. Dankzij het polshorloge met leren band van Cartier en de vraag naar goedkope horloges in de Eerste Wereldoorlog stegen polshorloges snel in populariteit. Ook dames waren erg enthousiast over dit type horloge omdat zij niet de zakken in hun kleding hadden waar je een vestzak horloge in kon opbergen. Daarnaast was een dameshorloge ook een prachtig accessoire, vooral gouden en zilveren horloges waren zeer in trek.
 

Enkele termen bij horloges in de horloge webwinkel:

 

  • Een Quartz horloge heeft een klein kwartskristal voor een zeer nauwkeurig uurwerk. Dit horloge werkt op een batterij.
  • RVS staat voor “roestvrij staal” of “roestvast staal”. Dit is een hoge kwaliteit metaal.
  • Met een Waterdicht of Waterproof horloge mag je gaan zwemmen, met een Spatwaterdicht horloge niet. Let goed op bij de beschrijving van het horloge.

 
In de horloge webwinkel kom je verschillende soorten dameshorloges tegen zoals:
 

Gouden en zilveren dameshorloges

Goud wordt aangeduid als “verguld” of “gold plated”, er zit een dun laagje goud op de kast. Dat geldt ook voor “verzilverd” en “silver plated”. Er zijn ook horloges die “goudkleurig” of “zilverkleurig” zijn, die worden van andere materialen gemaakt en zijn doorgaans een stuk goedkoper.

Armband dameshorloges

In de dameshorloge webwinkel komen we ook horloges tegen die tevens extravagante armbanden zijn. Met mooie details en soms meerdere dunne armbanden verwerkt in één geheel met toevoeging van een uurwerk. Je kunt natuurlijk ook zelf een armband collectie samenstellen met een bijpassend horloge, maar deze combinatie maakt het je wel erg gemakkelijk!

Ibiza dameshorloges

Je kunt veel te dure polshorloges op het strand kopen, via de horloge webwinkel ben je waarschijnlijk goedkoper uit en je hebt gewoon garantie van de leverancier. Een Ibiza horloge heeft een kleurrijk bandje van geweven draad. Deze horloges zien er heel zomers uit en zitten ook heel comfortabel. Als je van het strand in de zee wilt springen moet je er wel rekening mee houden of jouw Ibiza horloge eigenlijk wel waterdicht is.

Unisex horloges

In de dameshorloge webwinkel vindt je ook een aantal unisex horloges. Die modellen zijn niet met roze bandjes, poezenplaatjes of zirkonia kristalletjes versierd. Deze horloges zijn vooral heel mooi, en staan net zo goed bij mannen als bij vrouwen. Een ultra vrouwelijk horloge kan prachtig zijn maar soms is een unisex horloge eigenlijk net zo mooi. En het voordeel is dat je dit horloge ook kunt delen met je vriend!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *