Home control

Tegenwoordig groeit het aantal elektronische apparaten snel. Waar vroeger alle huishoudens slechts enkele apparaten in huis hadden, is vandaag de dag dit aantal ontelbaar geworden. Tientallen apparaten, en allemaal hebben ze hun eigen afstandsbediening. Wanneer er dusdanig veel afstandsbedieningen in huis zijn zal het steeds gemakkelijker worden om het overzicht te verliezen. Daarnaast duurt het steeds langer om alle apparaten te bedienen.
De Home Control van Nederend BV is de perfecte oplossing voor dit groeiende probleem. Met de Home Control kunt u vanaf een centraal overzichtspunt al uw elektronische apparaten bedienen met een simpele druk op de knop.

Hoe werkt het?

We plaatsen een tablet of ander soort touchpad in uw wand, en deze verbinden we met al uw apparatuur. Hierna kunt u eenvoudig vanaf deze tablet alles bedienen. Geen gedoe meer met afstandsbedieningen en alles stuk voor stuk uit en aan zetten; vanaf nu kunt u alles snel en gemakkelijk bedienen.

Voordelen

Het aanschaffen van de Home Control kent veel voordelen. Een van deze voordelen is de functie waarmee u al uw apparaten tegelijk aan of uit kunt zetten. Dit scheelt zowel in tijd als stroomkosten.
Een ander groot voordeel is het feit dat u al uw verbruik kunt checken. U kunt gemakkelijk uw verbruik overzien op het gebied van water, gas en elektriciteit. Dit maakt het gemakkelijker om rekening te houden met bepaalde uitgaven.
Ook is het mogelijk om de Home Control op afstand te bedienen. Dit maakt veel situaties aangenamer: zo kunt u bijvoorbeeld op uw werk controleren of u niet per ongeluk uw radio aan heeft laten staan.
De aanschaf van de Home Control heeft al veel levens verbeterd. In principe kent het alleen maar voordelen en de Home Control verdient zich binnen korte tijd gegarandeerd terug. Dit omdat het enorm scheelt in stroomkosten en verspilde tijd. Een verstandige investering dus!
Hebben we uw interesse gewekt? Nederend BV installeert graag een Home Control bij u thuis!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *