Schoonmaken is voor de meeste mensen een vervelende klus. Je dient thuis alles schoon te houden, maar ook een schone werkplek is erg belangrijk. Echter heeft vaak niemand hier tijd voor waardoor het er regelmatig bij in schiet, want het kost een stuk meer tijd dan iedereen denkt.
Hier volgen een aantal tips om uw kantoor toch vrij van bacteriën te houden:
1. Maak een schoonmaakrooster zodat alle medewerkers bijvoorbeeld maar één taak per week hebben. Dit is makkelijk te behappen en zo weet iedereen wat er moet gebeuren en wie wat moet doen.
2. Zorg ervoor dat u de juiste apparaten en producten in huis hebt zodat iedereen meteen aan de slag kan. Het is ook belangrijk dat deze producten op een vaste plek staan zodat hier geen verwarring over kan ontstaan.
3. Geef uw medewerkers aan het eind van elke maand een kleine beloning wanneer het kantoor de hele maand goed schoon is gehouden, dit zorgt ervoor dat men geneigd is om beter hun best te doen.
4. Laat aan uw medewerkers merken hoe belangrijk het is dat het kantoor goed schoon gehouden wordt door informatie te geven over hoeveel bacteriën er bijvoorbeeld op een bureautafel zitten.
Mocht het met deze tips alsnog niet lukken om uw kantoor altijd schoon te houden is het een goede oplossing om schoonmaakbedrijf Tilburg in te huren. Zij nemen het schoonmaakwerk uit handen zodat iedereen op een schone werkplek kan werken.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *