Hoe werkt het

Voorwoord

schrijf een artikelWelkom op deze nieuwe artikelensite www.e46.nl. Plaats hier gratis je artikel en versterk daarmee de positie van je eigen website.
Wellicht vraag je jezelf af hoe het kan, je eigen positie versterken? Dat is vrij simpel uit te leggen. Een artikel of bericht plaatsen over een specifiek onderwerp met daarin een link naar je eigen website wordt enorm gewaardeerd door Google. Google hecht daarnaast waarde aan o.a. de Pagerank van een website. Van deze website krijgt je link een PR4 waarde mee. Dat is zeer waardevol! Dit betekend dat jou website weer iets belangrijker wordt gevonden door Google en je daarmee in de zoekresultaten zult stijgen.

Volledige weergave

Bij ons worden berichten altijd volledig weergegeven en dus niet ingekort. Daarmee zijn ze beter en sneller te indexeren waardoor je sneller kunt profiteren van de link.

Veel categorieën

onderwerp keuze Je kunt kiezen uit een zeer groot aantal categorieën welke je artikel extra waarde meegeven. Hierdoor sluit je artikel nog beter aan bij de categorie en krijgt hij een toegevoegde waarde. Mis je nog een bepaalde categorie? Laat het ons dan weten.

Lage drempel

Doordat wij een lage drempel hebben ingesteld van minimaal 150 woorden is het makkelijker om een artikel te schrijven en te posten. Veel mensen vinden het lastig om een
artikel te schrijven met veel woorden.
woorden tellerUiteraard krijgt je artikel meer waarde en effect als je hem langer maakt. Niet voor niets vragen de meeste artikelsites minimaal 300 woorden. Bij ons krijg je meer vrijheid omdat wij een minimum van 150 stellen. Onze artikel editor houdt voor je bij op hoeveel woorden je zit.

Extra SEO tools

Onze artikel editor heeft extra SEO tools aan boord waarmee je de ‘Google Snippet’ kunt beïnvloeden. De Google Snippet is hoe je een website of artikel ziet in de zoekresultaten.
seo tipsBij ons kun je een ‘Focus zoekterm’ ingeven, een ‘SEO titel’ en een ‘Meta omschijving’.
Het mooie aan onze SEO tool is dat hij meteen beoordeeld hoe SEO proof je artikel in elkaar zit. Dit wordt op 2 manieren weergegeven.

  1. Het stoplicht: Groen is goed, Geel is redelijk, Rood is slecht
  2. De tab ‘Pagina analyse’ geeft je extra inzicht wat je nog kunt verbeteren

SEO Tips

Unieke teksten – Zorg dat je artikel altijd uniek is. Google is niet gek en weet snel als je ergens iets gejat hebt. Schrijf daarom je teksten altijd zelf.
Gebruik een afbeelding – Voeg altijd een afbeelding toe aan je tekst. Geef daarbij ook een goede beschrijving op van wat je ziet op de afbeelding. Google is namelijk erg sterk met haar afbeeldingen. Ook op die wijze kan je artikel weer naar boven komen in de zoekresultaten en je een extra bezoeker aanleveren.
Gebruik altijd koppen – In artikelen kun je het beste Koptekst2 gebruiken als titels. Dat hebben wij hier ook gedaan op deze pagina.
Schrijfstijl – Niet onbelangrijk is een goede schrijfstijl. Probeer je teksten overzichtelijk te maken zodat het prettig leest. Je zult meer klanten binnen halen met goede teksten.
Deel je bericht – Onderaan je artikel heb je een mogelijkheid om je artikel te delen op Facebook, Twitter en Google +. Hierdoor krijgt je artikel een extra boost en dus meer waarde.