Houdt de vooruitgang bij
Gebruik meerdere wijzen om je progressie bij te houden. Gebruik ten eerste de spiegel om de progressie te bekijken. De progressie in kilo’s kun je daarnaast bijhouden op de weegschaal. De kleren tonen ook aan of er een lichamelijk verschil is.
Eet niet zonder honger
Het is niet verstandig om te eten zonder een hongergevoel. Als het lichaam niet om voeding vraagt lever het dan ook geen eten. Er is een grote kans dat het vervolgens als vetcellen eindigt. Dat wil je niet tijdens het afvallen. Het lichaam heeft op dat moment immers niet om brandstof gevraagd.
Rust meer
Neem meer dan voldoende rust als je wilt afvallen. Het lichaam kan niet leven zonder voldoende rust. Met te weinig slaap komen verschillende gezondheidsproblemen en klachten om de hoek kijken. Probeer minimaal 8 uur nachtrust te krijgen. Het lichaam heeft 8 uur nodig om te herstellen, vooral tijdens het afvallen.
Ontbijt goed
Een goed ontbijt past bij een goed dieet. Een goed ontbijt hoeft niet heel uitgebreid te zijn. Brinta met melk is een goed ontbijt. Een uitstekend begin van de dag start met ontbijten. Het lichaam heeft het eten hard nodig na een nacht van geen voeding.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *