Wat doet de stucadoor?

De stucadoor maakt uw muren en plafonds glad. Doorgaans worden deze werkzaamheden uitgevoerd voor muren en plafonds van woonkamers, slaapkamers, badkamers, keukens of toiletten. De taken worden vaak uitgevoerd met behulp van gips. Verder werkt de stucadoor ook met cement gebonden mortels, ten behoeve van het volledig vlak maken van uw wand. De stucadoor zorgt ook voor perklijsten en ornamenten waardoor de buitenkant van een woning, schuur of garage van stucwerk kan worden voorzien. Ook bij deze werkzaamheden worden cementgebonden mortels toegepast.

Gebruik van het beste materiaal en vakmanschap

U bent op zoek naar een partij met veel ervaring en diepgaande expertise? Onze stucadoor werkt alleen met de beste materialen en wordt gekenmerkt door jarenlange ervaring. Hierdoor kunt er op vertrouwen dat uw wanden en vloeren de best mogelijke behandeling krijgen. Voor aanvang van het project zal onze stucadoor nadrukkelijk met u overleggen over het gewenste eindresultaat. Hierbij wordt besproken welke specifieke voorkeuren u heeft en waar nodig zal bijsturing worden verleend. Gezamenlijk komen we tot een perfecte oplossing voor uw woning of kantoorpand. En hoewel ons familiebedrijf tot 1970 teruggaat, beschouwen we elk project als een nieuwe uitdaging.

U zult nauwelijks merken dat we aanwezig zijn

Wel stucwerk, maar geen overlast? Bij het uitvoeren van de taken zal u nauwelijks merken dat onze stucadoor aanwezig is. We zorgen dan ook voor een minimale mate van overlast in uw woning of bedrijfskantoor. Vanzelfsprekend zorgen we er hierbij voor dat de werkplek, aan het eind van elke werkdag, in nette staat zal worden achtergelaten.
» Overtuigd geraakt van onze vergaande ervaring? Kennismaken met ons team? We kunnen hierbij uiteraard een oriënterend gesprek aangaan, om uw wensen en voorkeuren met u na te lopen. Bolks Afbouw is benieuwd naar de insteek van uw project en geeft u graag gericht advies.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *