autobedrijf-keurmerk
Er zijn heel veel autobedrijven in Nederland. Nederland telt er wel bijna 10.000. Wellicht ken jij er al meerdere bij jou in de buurt. Jammer genoeg is niet ieder autobedrijf even betrouwbaar. Dat soort dingen kom je nog maar al te vaak tegen. Denk bijvoorbeeld aan tv waarbij er weer een autohandelaar in beeld komt bij een Tros opgelicht of soortgelijk programma, die als voorbeeld een auto verkoopt met een teruggedraaide kilometerstand. Ook al is het bij de wet verboden, men doet het toch.
Een auto is een dure aankoop
Een auto is geen goedkoop object. Waarschijnlijk heb je er een aantal jaar voor moeten sparen of er zelfs een lening voor af moeten sluiten. Vaak houd je niet veel geld over om nog een dure reparatie te kunnen bekostigen. Je wilt er dus zeker van zijn dat de auto die je gaat kopen goed is.
Hoe herken je een betrouwbaar bedrijf
Aan de buitenkant zie je vaak niet aan een autobedrijf of hij het beste met jou voor heeft. Als je een auto komt kopen dan zijn ze allemaal even aardig. Als er een probleem is dan geven sommige vaak niet thuis. Niet alleen wil je er zeker van zijn dat je een goede auto koopt waarbij er ook alles op en aan zit zoals in de advertentie stond, maar wil je ook tot een oplossing komen als er toch iets niet goed zit.
Wat doet Autobedrijf Keurmerk
Autobedrijf Keurmerk controleert jaarlijks autobedrijven op diverse punten. Zo moet er correct en naar waarheid worden geadverteerd, er een goede auto verkocht worden waarbij niet binnen 2 dagen de uitlaat er onder uitvalt, het papierwerk op orde zijn waaronder een duidelijk factuur, niet gerotzooid zijn met kilometerstanden, er niet te veel klachten opduiken op het internet en ga zo maar door. Mocht je er onverhoopt niet uitkomen met de verkoper dan kun je terugvallen op Autobedrijf Keurmerk welke ook kan bemiddelen. Op die manier sta je er dus niet alleen voor.
Hoe herken je een autobedrijf welke het Autobedrijf Keurmerk heeft
Een autobedrijf welke erkend is door het Autobedrijf Keurmerk zal naast de erkend-sticker aan de buitenkant van het pand ook het logo op haar website hebben staan net als in de foto’s van de voertuigen. Uiteraard kun je dit ook op de website van Autobedrijf Keurmerk controleren.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *