Veel mannen hebben graag gespierde armen. Dat is niet onlogisch, omdat het er fraai uitziet. Veel vrouwen vinden het ook aantrekkelijk en dat is voor veel mannen ook een reden om hun armen te trainen. Er zijn veel oefeningen te verzinnen die de spiegroei van je armen kunnen bevorderen.

Oefeningen

Als het om goede oefeningen gaat kun je een onderscheid maken tussen kracht en massa. Wil je sterker worden, dan zul je de oefeningen anders moeten uitvoeren dan wanneer je massa wilt winnen. Online kun je allerlei trainingsschema’s vinden die je kunnen helpen om je doel te halen. Als het om goede oefeningen voor armen gaat hoef je niet per se naar een sportschool. Je kunt ook prima thuis trainen. Het enige wat je nodig hebt is een paar goede halters / dumbbells. Hier kun je al ver mee komen. Vervolgens kun je vele oefeningen doen. Door regelmatig te trainen zul je al snel progressie boeken en dat motiveert uiteindelijk alleen maar om te blijven trainen.
Zoals je ongetwijfeld weet is hard trainen niet het enige wat helpt om spiermassa te winnen. Je zult naast de juiste oefeningen voor je armen ook goed moeten eten. Eiwitrijk voedsel is belangrijk bij het opbouwen van spiermassa, maar ook rust is net zo belangrijk. Zeven keer per week trainen is dus niet slim. Nadat je een spiergroep hebt getraind, behoeft deze spiergroep minimaal 48 uur rust. Ga dus niet de gek van start en neem voldoende rust.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *