Tegenwoordig heb je verschillende fietsen welke weer in de mode zijn. Je ziet deze fietsen vaak terug op straat en ze hebben een leuke uitstraling welke bij de tijd van nu past.

Retrofietsen

De retrofietsen zijn fietsen welke de look van vroeger hebben meegekregen, met de techniek van nu. In de huidige trends van nu zien we in steeds meer producten ontwerpen en designs van vroeger terugkomen. De laatste jaren is dit bij steeds meer producten terug te zien.
Zo ook bij de retrofiets. Deze fietsen zijn van Italiaanse afkomst en hebben een mooi design in combinatie met een zorgvuldige afwerking. De modellen worden afgewerkt met de materialen van nu waardoor er een hoge kwaliteit wordt afgeleverd. Bij Velospecials fietsen kunt u kiezen uit meerdere modellen retrofiets. Als u een retrofiets koopt kunt u er jarenlang plezier aan beleven en de fiets maakt het rijden een stuk aangenamer en vrolijker.

Hybride fietsen

Hybride fietsen zijn zeer geschikt voor recreatief gebruik doordat ze bedoeld zijn voor korte en lange afstanden. Door de (vaak) rechte en geveerde voorvork kun je een hybride fiets vaak herkennen. De voorvork is zo gemaakt voor een comfortable rijervaring. Iedere oneffenheid in de weg wordt erdoor weggenomen, en er is goed mee te rijden in verschillende weersomstandigheden doordat er vaak een 8-versnellingsnaaf.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *