Het is altijd leuk om te kijken hoe twee componenten die niets met elkaar te maken lijken te hebben toch met elkaar verbonden zijn. Ook deze week kijken we weer naar een interessante vergelijking. Als we aan de ene kant kramp onderdelen nemen, en aan de andere kant pijn in de kuiten, wat is dan het verband dat we kunnen trekken? Voorwaarde hieraan is dat het verband wel logisch moet zijn. Wanneer het onlogisch is zullen wij het hier ook niet noemen. Dat zal ons namelijk voor schut zetten, en dat willen we natuurlijk niet.
 

Om te beginnen, kramp onderdelen

Wanneer je niet helemaal thuis bent in de markt is het misschien niet direct duidelijk wat Kramp onderdelen precies zijn? Dit leggen we daarom graag even aan je uit. Het gaat hier om machinedelen van een bekend merk in bijvoorbeeld de landbouw en het grondverzet. In deze industrie zijn de apparaten wel heel erg bekend. Als jij niet in deze branche werkt kan ik mij voorstellen dat het een stuk minder bekend is. Maar natuurlijk ben je nooit te oud om te leren. Omdat het hier gaat om mechanische apparaten zitten er ook een heleboel onderdelen in.
 

Wat heeft dit dan te maken met kramp in de kuiten?

Een logische vraag die je jezelf wellicht stelt. Wat heeft een pijntje in je achterbeen te maken met de kramp onderdelen? Dat zullen we in deze laatste alinea graag even uitleggen. Wanneer de machine kapot is kun je er een tijd je niet mee werken. Je moet in dit geval eerst naar de webshop van een speciaalzaak om nieuwe onderdelen aan te schaffen. Hier moet je vaak een dag op wachten waardoor je die dag niet kunt werken. Wanneer de parts eenmaal binnen zijn moeten ze ook nog op de machine worden gemonteerd. Omdat hier ook nog tijd in gaat zitten ben je zo een halve dag verder. Wanneer je vervolgens weer je vervolgens weer gaat werken is dit een klap op je spieren. Je krijgt zogenoemde ‘pijn in de kuiten’. En voilà, hier hebben we het verband.
 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *